Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

HODRİ MEYDAN MAHMUT TANAL!

16 Şubat 2023 - 13:36 - Güncelleme: 16 Şubat 2023 - 13:48

HODRİ MEYDAN TANAL EFENDİ!
Ülke tarihimizin en ağır, dünya tarihinin 3. büyük felaketini yaşadık. 13. 5 milyon insanımızı derinden etkileyen, reel rakamda belki de yüz binlerce insanımızın can verdiği ve acımızın çok taze olduğu böyle bir süreçte böyle bir makaleyi karalamaktan utanıyorum ama dünden sonra kendime, çocuklarıma şeref sözü verdim. Bundan sonraki yaşamımda insanlarımızın acıları üzerinden kartondan, çakma kahramanların ortaya çıkmasına karşı var gücüm ile mücadele edeceğim.

Birilerinin toprağa yıkanamadan, cenaze namazı kılınamadan ve kefensiz şekilde topluca gömülen masum vatandaşlarımızın acıları üzerinden kendini sosyal demokrat, duyarlı, duygusal ve yiğit pozları ile halkımı kandırmasına karşı asla sessiz kalmayacağım...

MAHMUT TANAL'IN ÖZGÜR BASIN ANLAYIŞI!

Malum, Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere, muhalefet partileri son yıllarda zaman zaman haklı bir şekilde basın mensuplarına karşı takınılan yasakçı ve yargı üzerinden baskılara dayalı ziyadesiyle eleştiri yapmaktadırlar.

Aralarında CHP İstanbul Milletvekili ve birazdan size anlatacağım kavurma sofrasına oturup keyif çatan CHP kurmaylarının da bulunduğu muhalefet liderleri ile milletvekilleri sıklıkla ''İktidara geldiğimizde özgür basın yaratacağız...'' naraları attılar
.
ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRAN TANAL İĞNEYİ YİYİNCE TEHDİT ETTİ!

İşte günlerdir Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı tebessüm ettiği bir fotoğraf karesi üzerinden adeta linç eden. kamuoyu önüne atıp timsah gözyaşları dökerek depremzede vatandaşlarımızın acıları üzerinden kamuoyu önüne atan Mahmut Tanal, Arpak Medya ve Ekrem Arpak'ın kahkaha atıkları fotoğraf karelerini yayınlayarak ''Peki Gülünecek Ne var Tanal?'' sorusunu hazmedemedi ve direk kendi sosyal medyasından yargı ile tehdit etti.

Tanal'ın yıllardır Şanlıurfa Belediyelerinden istedikleri adeta haraç boyutundaki abonelikleri, kadroları alamayan sözde birkaç gazeteci ile iletişimde olduğu ve onlardan gelen yalan, yanlış bilgiler üzerinden Şanlıurfa belediyeleri ile kurumlarına saldırdığını da, amacını da biliyoruz ama Tanal'ın bilmediği veya unuttuğu bir şey daha var.
 
Sn. Tanal, ikimizde Urfalıyız evet ama ikimizde yaşamlarımızı İstanbul'da idame ediyoruz uzun yıllardır. Ben seni bugün değil, on yıllardır 1 Mayıs'ta, Sarıgazi'de, Çekmeköy'de kandırıp sokağa saldığınız, sonrada içeri düşen, işknece gören, dayak yiyen masum gençlerimizi yalnız bırakan hallerinden tanırım.

Sevgili Tanal, ben seni, Suruç ve Ankara'daki bombalı saldırılarda yaşamlarını yitiren gençlerimizin acılı cenazeleri üzerinden yaptığın şovu da bilirim, sonrasında o aileleri bir daha aramadığını da...

Ve Sn. Tanal, sen sözde sosya demokrat takınıp işçi, emekçilerin hatta Kürt halkının acıları üzerinden milletvekili apoleti, nimetlerini alıp, Kadıköy barlarında sözde devrimcilik oynarken, ben ve benim gibiler sizlerin açtığı yaraları sarmaya harcadı hayatlarını.
Ey Mahmut Tanal Efendi;

Sen sosyal medyada biraz like (beğeni) almak için saldırdığın Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, belediye başkanları ile ertes gün TBMM'deki odanda veya meclis bahçesinde sarmaş dolaş tatlı, çay sohbetleri yaparken; ben o millletvekilleri, belediye başkanları ile mücade edip yüzlerce kez ifade verdim, ceza yedim.

Kime ne anlatıyorsun Tanal Efendi?

BAĞ EVİ SKANDALI

Evet, Tanal da benim gibi Şanlıurfalı ama hayatının çoğu İstanbul'da geçtiği için muhtemelen unutmuştur diye hatırlatayım.

Sevgili Tanal, Şanlıurfa'da bağ evi dediğimiz yapılar o evin sahiplerinin ailesi ile dinlenmek veya arkadaşları ile sıra gecesi dediğimiz geleneğimizi yaşamak yani vur patlasın çal oynasın eğlencenin yaşandığı evlerdir.

Ve sen Sn. Tanal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı bir fotoğraf karesi üzerinden linç ederken CHP Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu, parti sözücü ve iki tane Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir bağ evine gitmediniz mi?

Tanal Efendi; Halfeti de yıkılan bina mı vardı?
Birecik'te kaç bina yıkıldı?

Hepimizin aklıyla alay eder gibi eline kürek alıp basına poz vereceksin ama aynı günün akşamında bağ evinde kavurmanın dibine vurup sonrada hiç gocunmadan, depremzedelerden utanmadan kahkaha dolu selfiler çekeceksin. Sonra da Ekrem Arpak ''GÜLÜNECEK NE VAR?'' Diye sorduğunda direk yargı ile tehdit edeceksin.
Tanal Efendi, 80 ve 90'larda Bölgede çok sayıda faili meçhul cinayetlerin sembolü olan Beyaz Torosların hikayelerini bilirsin değil mi?

Beni zorlama Urfa'da toplandığınız mekanda kaç beyaz torusçu kaç tefeci ile selfie çektiğinizi açıklarım, sokağa çıkamazsın...

GELELİM SOSYAL DEMOKRAT OLMA HİKAYESİNE!

Malum, Mahmut Tanal İstanbul milletvekili olmasına rağmen tüm mesaisini Şanlıurfa yerel yönetimlerine saldırarak geçiriyor.

Konu Şanlıurfa olunca sosyal demokrat kesiliyor aslanım benim...
İyi de Mahmut Efendi; ben annemin taziyesinde gözaltına alınırken neredeydin? Neden beni sosyal medya da engellemiştin?

Ben neden Hazine ve Maaliye Bakanlığından hukuksuzca ceza yedim biliyor musun; çünkü sen şov yaparken ben bakan beyi eleştiriyordum.

Ekrem Arpak'ın sadece bir yıl içerisinde 97 kez ifade verdiğini biliyor musun ki savcılıkla tehdit ediyorsun?

Şunu bil artık Sn. Tanal; ne ben ne de yeni kuşak gençliği sen ve senin gibi çakma sosyal demokratların kandıracakları, sokağa döküp, hapse düştükten, işkence gördükten sonra yalnız bırakacakları cahil insanlar değiliz.

Ben Ekrem Arpak, evet uzun yollar sen ve senin gibilerin masum duygularımla oynamasına müsaade ettim ve bedelini ağır ödedim ama bundan sonra halkımı kandırmanıza müsaade etmeyeceğim Tanal Efendi.

Öyle tehditlerine de boyun eğmem bilesin.

EMEK HIRSIZLIĞI!

Mahmut Tanal sosyal demokrat ya; pabucumun  sosyal demoratı seni...
3 Yıldır TİGEM ile mücadelemde verdiğim emekleri sahiplenip, yaptığım haberleri, verdiğim bilgileri kaynak dahi vermeden paylaştın ve emeğimi çaldın?
Peki, bu emek hırsızlığı suç değil mi Tanal Efendi?

SANA URFADA SU YOK SU!

Emin Tanal Efendi; bana tek kalsa bile senin Şanlıurfa BŞ Belediye Başkanlığı hayallerine ot tıkacağım. Senin Şanlıurfa'da siyasi anlamda bırak makam sahibi olmanı, su verdirtmem su...

Beni tehdit edeceğine çık şu bağ evinde üstelik arkanızdaki tv kanalında yıkılan binaların haberleri varken çektiğiniz ve kahkaha dolu selfielerin, muhabbetin, kavurmanın açıklamasını yap, bi özür dile...

Sosyal Demokratmış...

Sizin sizden başka herkesi aşağılayan, ben merkezli, dünyanın en iyi biziz anlayışınızı seveyim. Benim sosyal demokratlığımın sadakası bile 50 tane Mahmut Tanal'ın siyasi kariyerine yeter be...

Sözün özü; hiç öyle sağa sola atma Tanal Efendi, kendi kazıdığın kuyuya düştün. Canpolat'ı hedef alıp buradan oy devşiririm hayali kurarken kendi algının artçı şokları altında yıkıldın.
Hodri Meydan, istediğin TV kanalında seninle yüzleşmeye ve gerçekleri tartışmaya hazırım. Ayrıca birazda dön vekili olduğun İstanbul'un sorunlarına bak.

Bize Urfalılık üzerinden hikaye anlatma zira hikayen de, sosyal demokratlığında, iftiraların da bayatladı artık.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.