Ferhat Uzun

Ferhat Uzun


GALATASARAY VE FATİH TERİM!

17 Ocak 2021 - 22:23

GALATASARAY VE FATİH TERİM 

Günümüz futbolunda  artık gaz,isimler ve realiteden uzak duygusal düşünceler pek işe yaramıyor. Her ne kadar onaylaman ve tepki gösteren Terim fanatikleri kabul etmese de Fatih hoca  modern futbola ayak uyduramıyor .  Gaçmış yıllarda Galatasaraya büyük başarılar kazandırmış olsa da artik ülke ve dünya futbolu çok değişti. Galatasarayın bu sezon kazandığı tüm maçlar neredeyse taktik ve teknikten uzak kazanıldı. Evet bir şekilde 3 puan alınıyor ama peki gelecek ? 

Her ne kadar yönetim tarafından eli bağlanmış olsa da Galatasaray gibi bir camianın hocası alternatif bulmak zorunda .Yok mu ? Olmaz olur mu kadrosunda nice gençler bulunduran Galatasaray maalsef ki son zamanlarda genç oyunculara katı durumda. Fatih Terim faktörü 26 lık Taylana bile genç dedirtiyor. Dünya futbolunun şu an en popüler oyuncuların nerdeyse yarısından fazlasını 2000 altı sporcular oluşturuyor . Galatasaray ve Fatih hoca bu anlayışı düzeltmek zorunda yoksa gelecekleri pek de parlak değil 

Sergen Yalçın ve ekibini Galatasaray'a göre kadro kalitesi  ve imkanlar olarak  çok daha geride olmasına rağmen futbol anlayışları, çare bulma ve genç oyuncularına duydukları güven karşında tebrik ediyorum. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.