Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

RAMAZAN HOCAYI KİM VURDU!

01 Şubat 2024 - 21:58

Namı değer Diyarbakırlı Ramazan Hoca: Namaz kılarken göğsüne aldığı 3 bıçak darbesi ile yaşamını yitiren bir gariban... 

Kimine göre deli kimine göre veli. 

Deli miydi, veli miydi onu Allah bilir ama benim bildiğim bir gerçek var ki merhum Ramazan Hoca asla onu barbarca, hunharca ve kalleşçe hedef gösteren sözde din adamı H. Çevik ve onun gibi din satıcıları kadar kirli değildi. 

Emniyet birimleri katil zanlısını yakalamış! Katil zanlısı daha önce annesini darp etmekten sabıkası olan sıradan bir adammış. 

Mış, mış, mış... 

Senaryo sahnelenmeye başladı bile. 85 milyona ya Ramazan Hoca'nın aklı dengesi yerinde olmayan bir meczup ya da husumet nedeniyle katledildiğini anlatacak basından başka her halt yiyen sözde basın. 

Bu ülkede hiç bir basın yayın organı da çıkıp:

Ömrünün hiç bir anında dini satmayan bilakis tespih, çay, tost satarak sıradan bir hayat süren... 

H. Çevik ve diğer birçok cemaat lideri gibi yatı, katı, haremi, çocuk ile evlenme saplantısı, özel uçağı, lüks arabaları, villaları, banka da şişkin hesabı olmayan... 

Siyasi partilerin yalakası ve uzantısı olmayan... 

Din üzerinden sülük gibi kanımızı emen bazı tarikat ve cemaat liderleri gibi olmayan Ramazan Hoca işte o yapıların azmettirmesi ile katledildi! Diyemeyecek. 

Bu ülkede evrensel hukuka bağlı ve yürekli bir savcı da çıkıp H. Çevik ve türevlerini bu cinayetin azmettiricisi şüphesi ile gözaltına alamayacak. 

Ramazan Hoca deli miydi, veli mi gerçekten bilmiyorum ama din satıcısı bazı alçakların azmettirmesi ile katledildiğini düşünüyorum... 

Bakınız; Fethullah Gülen cemaati ile mücadele ettiğini vurgulayan iktidar partisinin diğer cemaatlere yakınlığı bu ülkede gelecek adına büyük bir tehlikedir artık.

Ramazan Hoca herhangi bir katilin değil tüm sapkınlıkları, cehaletleri ve sapkınlık ile acımasızlıkları ile hayatımızın ortasına zıçan bazı tarikat ile cemaatlerin rahatsızlığının kurbanıdır... 

Bu da böyle biline.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.