Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

HESUD İLE HESUDE'YE THE END ARTIK!

24 Ocak 2024 - 15:22 - Güncelleme: 24 Ocak 2024 - 15:41



-Ben sizin yalan ve hileleriniz ile baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim, bu da size dert olsun. Demişti S. Rıza. 

Hayat bazen önümüze yazılı olmayan ama sonuçları itibari ile geçmişten geleceğe ışık tutacak sınavları koyar. 

Hayat bazen ortadan ikiye bölünen sabır taşımızın çatırdısından sonra ayağa kalkmamız gerektiğini söyler... 

Hayat bazen meydan okumamız gerektiğini hatırlatır. İşte tüm mesele böyle zamanlarda onurlu bir duruş sergileyebilmekte.

Şanlıurfa kamuoyu ve halkı uzun zamandır hasretle bekledikleri bir meydan okumanın müjdesi ile keyiflendi bugün. 

-Yapamaz! Dediler, yaptı. 
-İstifa edemez! Dediler, etti.
-Meydan okuyamaz! Dediler, okumanın ötesinde kendisine yaraşır bir şekilde kükredi.

Şimdi sırada uzun yıllardır kendisine dair alçakça yapılan algıları yerle bir etme vaktidir. Yapacaktır. Hem o algıları hem de Gülpınar gerçeği altında ezilen ve sinsice ayak oyunlarına dalan vefasız, çapsız, ahlaksız HESUD ve HESUDE'lerin oyunlarını bitirecektir. 

Seçimde kendi köyünde karakola sığınan malum şahıs HESUD bu seçimle siyasi kariyerine veda edecektir çünkü Urfa halkı da Ak Parti'de asıl şimdi kim kimdir görecektir. 

Gerçek şu ki pornografik kasetlerin başrolünü oynayan başkanı, iğrenç ve cıvık cıvık ilişkileri, rüşvet, tefecilik, nepotizm, yolsuzluk ağı ile bataklığı boylamış Urfa siyaseti ile Urfa artık gaye kuyusuna düşmüş can çekişiyordu.

Gerçek şu ki, Şanlıurfa halkının sessiz çoğunluğu ümitsizliğe kapılmış bir avuç yalancının, hırsızın, entrikacının, sahtekarın şehri sömürmesini çaresizce izliyordu 

Gerçek şu ki üç milyona yaklaşan nüfusu ile koca Urfa sürekli dışarıdan abi apoleti altında atanan yabancıların rant ve oyun bahçesiydi... 

Düşünsenize, uzun zamandır ağır bir tedavi gören ve kendi kendini yönetmekte zorlanan bir Yozgatlı geldi ve entrikanın alasını yapıp Şanlıurfa siyasetini çorbaya çevirdi. 

Ha, vefadan, memleket sevdasından, dostluktan bi haber yabancı sevici bazı sinsi tipler de buna çanak tuttular. 

Uzun yıllardır tek bir şaibeye bulaşmadığı halde bakanlığı, genel başkan yardımcılığı hakkı adeta gasp edilen M. Kasım Gülpınar bu kez halkın iradesiyle istenen BŞ adayı olacakken yine bu entrikacıların oyununa maruz kaldı. 

Geçen gün arkadaşın birisi iki milletvekili resmi üzerine Hesud ile Hesude yazıp paylaştı. İnanın doğru bir tespit idi. 

Emin olun M. Kasım Gülpınar'ın meydan okuması sıradan bir koltuk veya başkanlık seçiminin çok ama çok üzerinde değerlidir. 

Seçim sonuçları ne olur demeyeceğim çünkü her babayiğidin gösteremeyeceği bu kararlı duruş ile Gülpınar 2 kez kazanmıştır zaten. 

1- Algılarla, rüşvetle, yalanla, sömürü ile, torpil ile, baskıyla kendini idame eden bir düzeni yerle bir ettiği için tarihe bir kez daha yazdırmıştır Gülpınar soyadını. 

2- Sessiz çoğunluğun kalplerini kazanmıştır. 

Reel seçimde ise şahsi fikrim odur ki 45 ile 50 bin oy farkla yeni Şanlıurfa BŞ Bld. Başkanı M. Kasım Gülpınar'dır. 

Bu gerçekleştiği gün Hesud ile Hesude'lerin, hırsızların, yabancı sevicilerin, trollerin, rüşvet ve tefecilik baronlarının yanı sıra vefasızların bittiği gün olacaktır. 

Şanlıurfa bu kararla içine atıldığı uçurumda ayağa kalkmış ve göğün göğsündeki ışığa tutunarak aydınlık yarınlar umudunu yeşertmiştir.

Hesud ile Hesude mi; kalemim kendilerini sık sık okşayacaktır... 

M. Kasım Gülpınar'ın tarihi kararı ve BŞ Bld. Başkanlığı sadece Şanlıurfa değil, coğrafya için hayırlı olsun ve and olsun, uzun yıllardır Gülpınar üzerinden oy algısı yapan bir avuç çakala kapağı takmaktan büyük mutluluk duyacağım.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.