Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

YUH ARTIK!

26 Ekim 2022 - 15:40 - Güncelleme: 26 Ekim 2022 - 15:44

YUH! 

Hangi amaçla bilmiyorum ama sapla samanı karıştırarak, algı yaratmaya devam ediyoruz. 

Malum, Viranşehir'de yaşanan iki masum yavrumuzun yaşamlarını yitirdiği hadise hepimizi derinden yaraladı ancak her demek olduğu gibi sorunun köküne girmeden, çözüme odaklı değil, yanlış adrese yüklenerek yine sınıfta kaldık.

Kan davalarının, bireysel silahlanmanın, akraba düşmanlığının bu şehirde oluk oluk kan akıttığı gerçeğine asla çözüm aramadık ve Viranşehir'deki hadise de bundan ibarettir. Buna rağmen olay sonrası kalkıp meseleyi yalan, yanlış rakam ve bilgilerle Şanlıurfa Valiliği'nin ruhsatlı silah veriyor olmasına dayatmak, kamuoyunu bu şekilde yanlış bilgilendirme çabasına yuh diyorum.

Oysaki yaşanan olaylarda kullanılan silahların ℅98'nin ruhsatsız silahlardan kaynaklandığını biliyoruz. 

SALİH AYHAN GERÇEĞİ! 

Belki de hepimizden çok bireysel silahlanma ile mücadele eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan bu bağlamda göreve geldiğinden beridir yapılan 1500 ruhsatlı silah talebinin sadece 410'nunu onaylamış, üstelik silahlı ruhsat alabilmek için  yaş sınırını 27'ye çıkarmış, iş yeri ve evli olmak gibi bireyi beladan, kavgadan uzak tutacak stratejik maddeler koymuşken meseleyi Şanlıurfa Valiliği üzerinden şehre empoze etme çabasına YUH ve bireysel silahlanmaya hayır diyorum. 

Ve diyorum  ki, Abdullah Erin'in kıymetini bilemedik. Salih Ayhan'ı da kaybedersek inanın toparlanmak zor olur... 

Az izan, az vicdan, az samimiyet, az biraz dürüstlük lütfen...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.