Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

YALANCISIN VE MAZOŞİSTSİN İBRAHİM!

25 Aralık 2020 - 18:03

Dün gece uzun uzun düşündüm. Toplum olarak içinde düştüğümüz bu garip sürü psikolojisi ruh haline gerekçe olan neydi. Tıpta psikolojik vakaları bir bir araştırdım. Anksyete mi dedim, hayır değil…  Bipolar bozukluk mu; oda değil. Panik atak, Alzhaimer, bunamayla izahı hiç mümkün değildi. Ve sonunda buldum:

MAZOŞİSTİZ!

Evet, yanlış okumadınız. İşsizliğe, yoksulluğa, ihale vurgunlarına, nepotizme, sapkınlığa, din sömürüsüne, tefeciliğe, fuhuşa dahi alkış çalan ve bunlardan keyif alan hale geldik. Paralı diyanetçi şükür ettiriciler mi etkiledi, DNA’mızda acı çekmekten keyif almak mı var bilmem ama ülke de kötüye giden her şeyden çok büyük mutluluk almaya başladık…
Özellikle Ak Parti seçmeninin içine düştüğü partisinin hatalarını alkışlama hali Ak Partiye her gün daha fazla zarar verdiği halde olup biten tüm yanlışları avazları yırtılıncaya kadar alkışlama halleri beni toplum olarak mazoşistleştiğimiz fikrine götürdü.
Bu arada mazoşist kendi kendine acı çektirmeyi seven, acı çekmekten mutlu olanlara tıp dilinde verilen addır.

YALANCI!

Gelin konuyu biraz açalım…
İyi bir Ak Partili olduğunu ve daha da garibi kendi partililerince derin bir haksızlığa uğradığını da bildiğim bir arkadaşımızın sosyal medyasında paylaştığı iddiaları okuyalım ve analizimize devam edelim.
‘’ ARABASIZ EV YOK!
   PARAYLA KİTAP YOK!
   TRAKTÖRSÜZ KÖYLÜ YOK!
   ÜNİVERSİTESİZ ŞEHİR YOK!
   YARDIM ALMAYAN AİLE YOK!
   HAVAALANI OLMAYAN İL YOK!
   DEVLET YARDIMSIZ HASTA YOK!
   KÖSTEBEK YUVASI GİBİ YOL YOK!
   MAAŞ ALMAYAN YAŞLI YETİM YOK!
   KREDİSİNİ ÖDEYEMEYEN ESNAF YOK!
   BENZİN YAĞ MAAŞ AYLIK KUYRUĞU YOK!
   OKULA GİDEMEYEN ÖĞRENCİ ÖĞRETMENSİZ OKUL YOK!
   ÖTEKİLEŞTİRME HAKSIZLIK HUKUKSUZLUK KİN NEFRET YOK!
Ak Parti daha ne yapsın?’’
Diye sıralamış İbrahim kardeşimiz…
Pek tabi İbrahim neden bunca yalanı gerçekmiş gibi anlattığının basit bir açıklaması var elimizde. Çünkü mamafih toplumun çoğunda sosyal medyadan Ak Parti veya başta cumhurbaşkanı olmak üzere bakanlara övgüler yağdırırsa iş bulacağı gibi garip bir anlayış hâkim. Toplumun çoğunluğunda Ak Parti genel merkezinin tüm insanların sosyal medyalarını takip ettiği anlayışı var ki kendilerini yalan söylemeye, yanlışa alkış tutmaya alıştırdılar.
Oysa bu anlayış en çok Ak Partiye zarar veriyor çünkü yanlışı alkışlamak, gerçekleri görmezden gelmek zamanın her şeyi açığa çıkarmasına ancak bir süre izin vereceğini unutmaktır. Bu anlayış,  Ak Partinin kendi içindeki yanlış kişilerden, işlerden arınmanın önüne konulan büyük bir engeldir ve Ak Partiye en çok Ak Partililer zarar vermektedir. Çünkü hırsızın, nepotistin, tefecinin, sapkının, ahlaksızın Ak Partilisi, CHP’lisi, HDP’lisi vs vs yoktur. Hangi partiden olursa olsun şerefsiz şerefsizdir.
Biz gelelim İbrahim kardeşimizin mazoşist bir ruh haliyle sıraladığı yalanlara: Malum insan en iyi örneği kendi üzerinden verir. Ve malum İbrahim kardeşimiz iddialarını 82 milyonu kapsar hale getirmişti.

  1. Yalancısın İbrahim çünkü mesela benim arabam yok!
Bırak arabayı; sözde FETÖ ile mücadele edildiği bir dönemde FETÖ ile 2009 yılından beridir mücadele eden bir ses sanatçısı, yazar ve gazeteci olarak ben ekmeğimi zar zor kazanırken siteleri FETÖ bağlantılı oldukları için KHK’lar ile kapatılmış bazı gazeteciler belediyelerden tonla para kazanıp, lüks ofisleri daireler, evlatlarına iş makam, pahalı düğün hediyeleri alırken ben kirada oturuyorum nbaer İbooo!
 
  1. Yalancısın İbrahim çünkü öğretmenlerin verdiği yazar ve kitap listeleri ateş pahası ve veliler alıyor parayla canım benim.
Benim ülkem de özellikle üniversite ve lise öğrencilerinin karşılaştığı kaynak kitap karmaşasının ve bunun üzerinden nemalanan art niyetli yöneticilerin yüzünden kitapların ateş pahası olduğundan bile haberin yok. Nhaber İbooo!
 
  1. Yalancısın İbrahim çünkü traktörsüz sürüyle çiftçimiz var hatta yalancı İbrahim kardeşim; Harran’da eski ve yeni belediye yönetimi arasındaki kıskançlık çekişmesi yüzünden milyonları ödenmeyen onlarca insanın traktörlerine, tarlalarına, evlerine haciz geldi İbrahim.
Kaçının bugün evine ekmek götüremediğinden bile bihabersin kardeşim. Kimse çıkıp da ‘’Yahu bu insanlar Harran Belediyesine iş yaptılar ve bunlara ne sizin kişisel çekişmelerinizden?’’ diyebildi mi İboooo!
  1. Yalancısın İbrahim çünkü Ceylanpınar Belediye başkanı kendine 1.2 milyonluk villa yaptırırken Ceylanpınar da bir aile, ülkemde sayısız aile kış günü dışarıda yaşıyor ve benim ülkemde yarım milyona aşkın sokakta yaşayan evsizler var.
  2. Yalancısın İbrahim çünkü havaalanı olmayan il olduğu gibi Şanlıurfa da havaalanı olmasa daha iyiydi İbrahim! Türkiye’nin en pahalı biletini ödüyoruz İbrahim.
  3. Maaş almayan yaşlı yetim yok demişsin ya İbrahim; kocaman bir yalancısın İbrahim çünkü akşamları sadece kuru ekmeğe talim eden sayısız yetim var İbrahim.
Ve bu fakir fukaram, yetimim coronavirüs illetinin can aldığı süreçte yeterince beslenemediklerini, haftada bir gün de olsa riske girip okula gelerek ders almak zorunda kaldıklarını bile bilmiyorsun İboooo!
 
  1. Yalancısın İbrahim çünkü esnaf siftahsız kepenk kapatıyor ve çoğu haciz altında İbrahim.
  2. Bak burada haklısın! Ama İbrahim PTT önlerine bakar mısın; halk kuyruklarda İbrahim.
PTT kuyruğu, maaş kuyruğu, izin kuyruğu, market kuyruğu, muayene kuyruğu derken hayatın sillesine kuyruk olduk be İbooo!
  1. Yalancısın İbrahim çünkü okula gidemeyen, gitse de öğretmensiz eğitim alan milyonlarca öğrenci var İbrahim…
  2. Aha da burada yalancılıktan da beter sahtekârsın İbrahim zira ötekileştirmenin, kutuplaşmanın dibine vurduk İbrahim.
Şimdi ben de sana soruyorum İbrahim; ‘’Ne var elimizde ve neyi, neden, niçin alkışlıyorsun İbrahim? Neden yalanı, yanlışı alkışlıyorsun? Yoksa sende tedavisi mümkün olmayan mazoşistlerden misin İbrahim’’

O MÜDİRE KİM HABERİMİZ BÜYÜK SES GETİRMİŞ!

Liyakatı, yeti ve becerileri ile değil de kurduğu çarpık ilişkileri üzerinden okula müdür olan şahsın kim olduğunun ne önemi var İbooo?

Ayrıca müdire bir değil ki benim memleketimde eğitim camiasının eğitim vermekten çok sapkın ilişkiler lağımına girdiği ortada değil mi?

Elbette işini şerefiyle yapan bir avuç eğitimciye saygımız sonsuz lakin okulların, öğrencilerin eğitimden uzak kaldığı bir süreçte yemek, taşıma ihalelerindeki yolsuzluklar yetmezmiş gibi bir de sapkınlıkların giderek arttığı bir sistemde neyin hikâyesini anlatıyorsun İbooo!

Müdürlerinin, öğretmenlerinin kişisel ilişkilerle görev yaptığını, terfi aldığını gören körpe beyinlere namusu, helali, dürüstlüğü nasıl anlatacağız İbooo!

 1 MİLYON 250 BİN LİRALIK BÜTÇENİN CUKKA EDİLMESİNE SES ÇIKARAMADIN İBO!

Viranşehir’de evrakını dahi yayınladığım ve EKAP bildirimi yapılmayan, ihaleye çıkmayan paranın nereye girdiğini sorduk. Cevap veren olmadı İbo…

Birkaç ilçemizde başkan ve kardeşleri için yapılan villlaların fakir fukaranın rızkı olduğunu anlattık da ne oldu İbo?

AK PARTİLİ OLMAK BU DEĞİL İBO!

Ak Partili veya herhangi bir ideolojiyi, siyasi partiyi savunmak yanlışlarına alkış çalmak değil İbo… Bilakis doğruları gösterip yanlışlarını engellemektir.

Çevresinde olup biten haksızlıklara, yanlışlara ses çıkaramayan bir toplumun dert yanma hakkı olmadığı gibi Hz. Ali’nin asırlar önce tarif ettiği dilsiz şeytandır artık.

Dilsiz şeytan olmayı kabullenmiş toplumların sağlam bir geleceği olamaz İbooo…
Sahi İbo; sadece Şanlıurfa’da yardıma muhtaç ve açlık sınırının altında yaşayan kaç bin aile var biliyor musun?
Velhasıl İbo; yalancısın, mazoşistsin kardeşim. Bak, sana kardeşim diyorum çünkü maalesef hepimiz aynı sürünün güdülen koyunları olmayı çoktan kabul ettik. Hikaye bundan ibarettir İbooo…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.