Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

ÜLKE FUTBOLUNUN REZİL GECESİ!

23 Aralık 2020 - 22:01

REYTİNG UĞRUNA SKANDAL!

Türkiye Futbol Federaayonu ve yayıncı kuruluşun sezon başından beridir lige ilgiyi arttırmak için Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi yarışta tutma çabası dün Hatay bugün Saraçoğlu'nda artık patlak verdi!

Ligin ilk haftasında Rize'de oynanan ve Rize'den alınıp Fenerbahçe'ye verilen hakem skandalları bu gece zirve yaptı.

BUYURUN ÜLKE FUTBOLUNUN 12 EYLÜL GECESİNE!

Dakika 6 Başakşehir 1-0 önde ve dakika 12 Gustavo rakip futbolcuya dalıyor. "Dünyanın her yerinde bu penaltıdır!" cümlesi bana ait değil başta Erman Toroğlu olmak üzere tüm spor yorumcularının iddiasıdır.

Gustavo kim; Fenerbahçe'nin herşeyi, bel kemiği. Fenerbahçe 12. Dakika da üstelik 1-0 mağlup iken 10 kişi kalması gerekirken o Gustavo gol attı!

Hakemin rezil yönetimi bununla da bitmedi. Maç içerisinde en az 4 kez atılması gereken Caner'i atamayan ve Fenerbahçe'yi 9 kişi bırakamayan hakem Rafael'in rakibine dokunmadığı pozisyonda cart iki sarıdan attı. Yetmedi İrfanCan Kahveci ve Okan Buruk'u da çileden çıkarıp 9 kişi kalması gereken Fenerbahçe iken Başakşehir'i 9 kişi ve teknik direktörsüz bıraktı.

Skandallar bunlarla da bitmedi. Fenerbahçe'nim 2-1 öne geçtiği gol önvesi auta giden topa korner kararı verdi ve o top döndü gol oldu.

Maç içerisinde hakikaten furbol katliamı diyebilecek birçok skandal karar vardı.

Bu gece kadar olmasa da dün Hatay'da yine hakem skandalı vardı. Hatay'ın tertemiz golünü saymayan hakem maçı Trabzonapor'a hediye etti.

Peki, ne oldu?

Uyanık Federasyon ve yayıncı kuruluş böylece Fenerbahçe'yi zirvede tutarken Trabzon da hakem desteği ile zirveye yaklaştı.

İşte ülke futbolunun içinde olduğu rezillik budur.

Bu ülkede "Evet, biz şike yaptık!" diyen ve kupasını iade eden takım ile tüm dünyanın ceza verdiği takımları ligde tutan federaayon anlayışı ile ülke futbolu Avrupa'da rezil durumda.

Bu gece Saraçoğlu'unda bir maç bir takımdan milyonların gözleri önünde alınıp diğer takıma verildi.

Bir Galatasaraylı olarak açık yüreklilikle söylüyorum. Hakemlerin, federasyonun 4 büyükleri kollama sevdası ile ülke futbolu batmıştır.

Fırtına gibi esen Gaziantep FK takımını şampiyon yapmayacaklar. Kaldı ki o takım 1. Ligde Şanlıurfaspor'un düşmesine neden olan şikeden dolayı zaten bu ligde olmaması lazım.

Alanyaspor'un hızını kestiler. Yakında Malatyaspor'u da doğrarlar...

Pandemiden sonra statlar boş kalırsa kimse şaşırmasın zira Galatasaray, Fenerbahçe, Beşilyaş ve Trabzonapor'a göre dizayn edilen arada geçen yıl zorla Başakşehir'e resmen hediye edilen şampiyonluk anlayışı ile seyirci bıkmıştır.

Bu saatten sonra Galatasaray şampiyon olsa dahi futbol benim için kirlidir ve sanırım milyonlar da benim gibi düşünmektedir.

Ülke furbolunun derhal furbolun içinden gelen yöneticilere ve eyyamcı olmayan hakemlere ihtiyacı vardır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.