Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

ÖZÜR AMA SANA ZULMEDİYORUZ!

04 Şubat 2022 - 15:14 - Güncelleme: 04 Şubat 2022 - 15:27

SANA ZULMEDİYORUZ! 


Evet, etrafında olup, seni umut olarak görenleriz ama en çok biziz sana zulmeden! 

1- 6 dil bilen Gülpınar'ı anlatmak için evrensel bir dil bulamadığımız için sana zulmediyoruz. 

2- Coğrafyamızın son aristoktatına cehaletimizle engel olduğumuz için sana zulmediyoruz!

3- Bilgi birikimi ile doğu ve batı arasında köprü olup, milyonlarca insanı kardeşçe ele ele tutuşturacak duruşunu bildiğimiz halde, kan davaları, arazi kavgaları, birbirimizi hafif tartan terazimiz ile sana zulmediyoruz. 

4- Dünyanın en zengin topraklarına, tarihi eserlerine, felsefesine sahip bir şehir ve coğrafyanın üretime geçip, ürettikleri ile refah düzeyi yükselmesi için tek umudun sen olduğunu bildiğimiz halde ırgatlık meraklısı olup sana zulmediyoruz. 

5- Sen, sevgiyi sözcüklerine nakşedip, "Allah için kardeşçe yaşanmalı, sehabe olmalı önce..." dedikçe, bizler koltuk, makam, ihale, iş derdinde hırslarımıza yenik düşerek sana zulmediyoruz. 

6- Sen, yozlaşmaya yüz tutmuş, oy kaygısı ile seçmenin hayallerinin çalındığı, umutlarının beş paralık edildiği bir siyaset sürecinde hiç kimeyi kandırmayan ve bireysel değil toplumsal iş istihdamları, toplumsal bir refah için emek verirken, kişisel çıkarlarımız ile önünü kesip, zavallı yerel siyasete alet ettiğimiz için sana zulmediyoruz. 

7- Uzun yıllardır sürdürdüğün AB Uyum Komisyonu başkanlığı sürecinde Fransızlar, Romenler ve diğer ülkelerin önde gelenleri Nakşinendi felsefesinden gelen duruşuna, bilgi birikimine, vizyonuna büyük saygı gösterip ayakta alkışlarken, ısrarla seni Siverek'ten, Urfa'dan ibaret gösterdiğimiz için sana zulmediyoruz. 

8- Sen, tüyü bitmemiş yetimlere kol kanat gererken, yetim, öksüz, yoksul kız çocuklarına maaşlarını bağışlayıp, on binlerce köylüye ekmek kapısı olurken, kırmızı plaka hakkını dahi kendin için kullanmaz iken; bizler, seni iş, ihale, torpil peşinde koşan bazı zavallı figürlerle seni kıyasa tutup zulmediyoruz sana. 

9- Evet, belaltı, alçakça ve kendi partisinin milletvekili, belediye başkanına algı operasyonu yapıp, koltuk sahibi olanların veya olmak isteyenlerin ekonomisini, ahlakını, kardeşliğini, kültürünü yerlebir ettiği bir şehri, bir coğrafyayı ısrarla senin omuzlarına yükleyerek zulmediyoruz sana. 

10- Üzerinde barındırdığın tüm insani değerlerinle seni anlatamadık ya zulmun alasını yapıyoruz sana... 

VE KENDİME ZULMÜM! 

Sen, sadece benim değil, koca bir coğrafyanın umudusun... İşte 6 yıldır bu umudu anlattığım için bana saldıranlara ağır küfürler etmiyorsam sana olan saygımdandır. 

Bunlara hakettikleri tokadı bu saygıdan vurmayıp kendime de zulmediyorum... 

Sen bir çınarsın M. Kasım Gülpınar, gölgene güneş serptiğimiz için özür dilerim. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.