Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

BAKAN NEBATİ'NİN İNSANÜSTÜ ÇIRPINIŞI & AYIP YAHU!

12 Şubat 2023 - 02:22 - Güncelleme: 12 Şubat 2023 - 03:04

BAKAN NEBATİ'NİN ÇIRPINIŞI!

Bu depremde neden bu kadar aciz ve çaresiz kaldığımızın analizi için emin olun bilimsel, ahlaki, dini, vicdani, insani, akademik analizlere, tahlillere gerek yok. Biraz aklı olan için tek örnek koyacağım ve kanımca ziyadesiyle yeterli olacaktır.

Bakınız; bu ülkenin ve memleketim Şanlıurfa'nın ahlaki çöküşünün ve eğitimden tarıma, sağlıktan bilime, sanayiden ekonomiye; yaşadığı tüm sorunların ana sebeplerinden birincisi liyakat sorunudur.

Siz ülke olarak üniversite mezunu, işinin ehli, vizyonu olan, az biraz yahu, az biraz dürüst, namuslu, sevilen, inanılan isimler yerine ne kadar kara cahil, liyakat yoksunu, beceriksiz insanları ülkenin kalbi denen kurumların başına getirir hatta TBMM'de vekil yaparsanız, işte felakette böyle enkaz altında kalmak kaçınılmaz olur.

Bunun en somut örneklerinden birisi de maalesef Hazine ve Maaliye Bakanı Sn. Nureddin Nebati'dir...

İlkokul diplomasını dahi parayla almış, yolsuzlukları, nepotizm bataklığı çiçeği, cahil siyasilerimizi saymıyorum bile...

Peki, neden mi böyle düünüyorum ve acaba Sn. Nebati'ye haksızlık mı ediyorum diye düşünebilirsiniz. Buyurun size dünden bir örnekle izah edeyim...

Malum Sn. Cumhurbaşkanı depremden etkilenen pardon neredeyse yok olan illeri dolaştı, vatandaşlarla bir araya geldi. Bu kapsamda da dün Şanlıurfa'da, canlı yayındaydı.

İbretle ve utança izledim bizim bazı siyasileri. Sn. Cumhurbaşkanının arkasına, yamacına geçip ekranda görünmek için çırpınan isimleri gördükçe içim acıdı, umutlarım karardı. Hele Nebati...

Sağdan girdi, soldan girdi, Binali Yıldırım'ı arkasına itti. Velhasıl ekrana çıkmak ve Cumhurbaşkanına görünmek için yapmadığı kalmadı.

Sadece bu mu?

Nebati kaç gündür depremden en az etkilenen Şanlıurfa'da resmen şov yapıyor.
Yahu bakansın bakan!

Ne işin var tek bir binanın çatlamadğı Şanlıurfa ilçelerinde?
Hilvan'da, Bozova'da kaç yaralımız var ki, dolanıp duruyorsun?

İşte dostlar, benim bakanım Nureddin Nebati. Ben hala neden kendimi yorum deprem kaybımızı izah etmeye çalışıyorum ki?

AYIP YAHU!

Bıktık liyakat yoksunu insanların ihmalkarlığı yüzünden acı çekmekten...


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.