Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

BABA BALIĞIMIZI ÇALMAYIN FATMA'NIN TELEVİZYONU SİZİN OLSUN!

06 Aralık 2020 - 15:43

FATMA'NIN TELEVİZYONU!

Büyüklerimizin sıklıkla kullandığı bir deyim vardı "Balık verme, balık tutmayı öğret"

Gaziantep BŞ belediye başkanı, eski bakan Fatma Şahin'in kamuoyuna büyük duyarlılık, iyilik, hizmet diye sunduğu televizyon hikayesi tamda bu sözün anlattığı kandırmacanın karşılığıdır.

Evinde televizyonu olmadığı için ve muhtemelen akıllı telefonu da alamamış yoksul ayakabı boyacısı bir kardeşimiz yasaklardan habersiz olduğu için dışarı çıkınca önce cezayı yedi.

Zamane siyasilerinin çoğunun yaptığj gibi Fatma Şahin'de yokluk belası ve yoksul vatandaş üzerinden reklam fırsatını geri tepmedi elbette...

Hemen o kardeşimize bir tv ünitesi bağışlayacağını ilan etti.

Akıl alır gibi değil ama sosyal medyada bu hediye öyle bir reklama döndü ki, neredeyse gidip Fatma Şahin' in ellerini öpesim edesim geldi.

Hizmetin (H) sini dahi hatırlamayan, haklarının farkında olmayan halkım; Fatma başkana "Yahu bakanlık yaptın. Şimdi de sanayi devi Gaziantep BŞ Belediye başkanısın. O ve ona benzer vatandaşlara 2 bin liralık ünite alacağına ekmeğini de, tv ünitesini de alınteri ile kazanacağı iş alanları yaratsanıza!" diyemedi.

Fatma Şahin iyi biliyor ki kendi balığını tutmayı, kendine tv ünitesi almak özgürlüğüne kavuşmuş vatandaşı kandırmak kolay. Bunu dahada kolaylaştırmak için vatandaşa dilenci muamelesi gösterip bir de üzerine iyilik periçesini oynamak, yoksula sadaka için dua ettirmek varken neden iş imkanları sağlasınlar ki?

Bu sabah saat 10:30 sularında yaptığım Facebook canlı yayınına artık hakim olamadığım gözyaşlarım yüzünden son verme sebebim işte bu zihniyetin ta kendisidir.

37 gündür Urfa'da olan bir babanın, eşin evine dönerken mutlu olması gerekirken gözyaşlarına boğulma nedeni memleketi amcalarına, yeğenlerine, evlatlarına ve akrabalarına peşkeş çeken bazı siyasilerin işsizliğe, yoksulluğa mahkum ettiği memleketimin halleridir.

Fevvaz Soylu, gerçek adıyka Feyyaz Uçar: Binbir ayak oyunuyla devrilen Abdullah Aksak'ın yerine belediye başkanı koltuğuna oturan zat bir yılda milyonluk villa yaparken, Ceylanpınar da evine ekmek götüremeyenlere ağladım.

O EV YIKILMALI!

Evet, canlı yayında da ifade edip Cumhurbaşkanımıza, Ak Parti genel merkezi ile Şanlıurfa valimize seslendim.

Ceylanpınar Belediye başkanının o evi yargı kararı ile derhal yıkılmalıdır.

Bu coğrafyada insanlar iş, aş bulamazken beytülmal hırsızlığı yapan her kim varsa görevden alınmalıdır.

Yineliyorum: Viranşehir ve Siverek araç ihaleleri ile Viranşehir yakıt ihaleleri iptal edilmelidir.

Mesela Bozova'da 1 değil 3 villa yapıldı iddiası geliyor kulaklarıma.

Viranşehir'in merkez ve köy yolları köstebek yuvalarından beter iken Salih Ekinci başkanın evine giden ön ve arka yollar asfaltlanıyorsa buna dur denilmelidir.

Yahu, Şanlıurfa zengin memlekttir arkadaş. Üstelik Ak Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanının sayısız yatırım talimatı verdiği şehirdir.

Sizler fakir fukaranın yararına harcanması gereken o paraları villalarınıza harcayamazsınız.

Bu şehre hizmet olarak dönmesi gereken ihaleleri akrabalarınıza peşkeş çekemezsiniz.

16 aracın kirasına 35 milyon vermek hırsızlığın daniskasıdır. Milleti bu kadarda aptal yerine koyamazsınız.

Evet, garip ama evime giderken içim yanıyor. Çünkü arkamda işsizliğin, tefeciliğin, rüşvetin, ihale vurgunculuğunun, DEDAŞ'ın per perişan ettiği milyonlar bırakıyorum.

Bazı belediyeler resmen belediye başkanının aile şirketi olmuş durumda yahu...

AYŞE ÇAKMAK BİLİRSE!

Yine canlı yayında da ifade ettim. Ayşe Çakmak ismi yıllardır kadın hakları üzerinden bize cakka satan batıya cevap ve Siverek için dönüm noktasıdır.

Ayşe Başkan vicdanını avuçları arasına alıp düşünür, memleket kaygısıyla vizyonu, yüreği, bilgi birikimi olan liyakat sahibi bir ekip kurar da hareket ederse Siverek kısa sürede toparlar.

Peki, taciz davasından adını soyadını değiştirdiği iddia edilen ve bir yılda villa diken başkanın ilçesini ne yapacağız?

Kendine yetmezmiş gibi 3 kardeşine belediyenin parası ile villa yaptıran başkanın ilçesini ne yapacağız?

Peki, tüm ihaleleri amcası ve oğullarına peşkeş çeken başkanın ilçesini ne yapacağız?

DEDAŞ'ı ne yapacağız?

İşsizliği ne yapacağız?

Rüşvetçi, tefeci bazı siyasiler ve kardeşleri ve yeğenlerini ne yapacağız?

Siverek' te yaşanan değişim rüzgarı Urfa'nın tümünde adil bir belesiyecilik anlayışı ile bütünleşmedikçe bu memlemet iflah olmaz.

Yahu bırakın bize tv ünitesi almayı!

Yardım kolileri sizlerin olsun ki bazılarınızın onlar üzerinden bile amca oğullarınıza rant sağladığını bilirim...

Velhasıl bırakın bize sadaka vermeyi! 

Balıklarımızın yaşadığı gölleri kuruttunuz yahu ve balığımızı, alınterimizi çalmayın yeterrr...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.