Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

TEŞEKKÜRLER BAKANIM VE ANKARA'DA 1 UĞUR'UM VAR AKSAK MİSALİ!

10 Mart 2021 - 10:20 - Güncelleme: 10 Mart 2021 - 10:31

Malum, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın GTH bakanlığından ayrılmasının hemen ardından Ankara'da adeta Şanlıurfalı bürokrat kıyımı başlamıştı. 

Başta GTH/Tarım Ve Orman Bakanlığı olmak üzere; nerede bir Şanlıurfalı varsa, ya pasifize edildi ya görevden azledildi. Geldiğimiz nokta, başkentte derdine derman arayan Urfalıların bakanlık ve önemli kurumlarda muhattap bulamadığı, içeri alınmadığı; bu nedenle sorunları kucağında büyümüş halde geri döndüğü bir süreç yaşıyoruz. 

Bunun müssebibi, kendi insanını sevmeyen, önünü kesen ve kendi içimizden bir bakanın, üst düzey bir bürokratın çıkmasına tahammülü dahi olmayan; habire Şanlıurfa'yı yabancı ağabeylere peşkeş çekme meraklısı isotçu tayfası tayfası ile kendi değerlerine düşman bizleriz aslında. Faruk Çelik'e övgüler dizip el avuç duranların Fakıbaba'ya 11 ayda neler yaptığını hatırlayın, ne demek istediğimi anlarsınız. 

Bunu söylerken, an itibari ile Ankara'da var olan bürokratlarımız ne durumda derseniz; üzgünüm ama biz Urfalılardan bir cacık çıkmaz! Zira Ekrem Arpak olarak dün, coğrafyamın sorunlarını anlatmak için Ankara'da başta İç İşleri bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve Kültür, Turizm bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy Beyefendilerin nezaket dolu ilgilerine maruz kalırken, kendi bürokratlarımız telefona dahi çıkmadılar. 

Aralarında (Keko) dediğim, birileri eleştirdiğinde aslan pençelerimiz çıkarıp gözlerini oyma noktasına geldiğim isimler, bulutların üzerinde ve bir telefona cevap veremeyecek kadar uzaktaydılar. Bundan böyle benden uzak Allah'a yakın olasınız. 

Açıkçası insan bazen "İyi ki Urfalı bürokrat azalıyor!" diye düşünmüyor değil... 

Sorun değil lo... Bundan böyle herkese hakettiği değeri veririz olur biter ve Ekrem Arpak'ın Ankara'da gerekli mercilere ulaşması için vefasız, kekoluktan, kardeşlikten, arkadaşlıktan anlamayan isimlere ihtiyacı da yok zaten. 

ANKARA'DA YARI URFALI GÜZEL YÜREK! 

İç İşleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile yaptığım görüşmeden sonra hazırladığım gençlere kaliteli eğitim ve destek sosyal sorumluluk projesini sunmak için bizzat kendisinin ilgi ve yönlendirmeleri ile İç İşleri Bakan danışmanımız Sn. Uğur Sezer ile tanıştım. 

Daha odasına girer girmez kendimi memleketimde samimiyetin, dostluğun, ilginin güvencesinde hissettiğim bu güzel adamın: "Ben de yarı Urfalıyım!" sözleri karşısında şaşırdım. Zira anadan doğma bazı Urfalı bürokratlarımız, kekolarımız telefonlarımıza çıkmazken, bu beyefendinin gururla kendini yarı Urfalı olarak ifade etmesinden çok mutlu oldum, çok...

İnsan sonradan güzel yürekli, adam gibi adam olmuyor
Uğur Valimize baktığınızda zerafetin, nezaketin, samimiyetin ve sevginin anadan doğma olduğunu anlıyorsunuz. 

Kısa süre önce Hilvan'da kaymakamlık yapmış, Urfa'da doğan evladının Urfalı olduğunu ifade ederken gözlerinin içi gülen bu güzel adama kocaman teşekkür borçluyum

Bu teşekkürüm sadece şahsıma gösterdiği ilgiden değil, coğrafyamın çocukları ve İç İşleri bakanlığında Urfalıları yalnız bırakmadığı için. 

Şeref verdi Uğur Bey, gurur duydum kendisi ile. 


BİR ABDULLAH AKSAK GERÇEĞİ! 

Ankara'da Urfalı bürokrat demişken, dün gün boyu benden ilgilerini esirgemeyen, Kültür Ve Turizm Bakanlığında Şanlıurfalıların adeta gözü, kulağı olan Abdullah Aksak'tan bahsetmeden geçemeyeceğim. 

Hani Ceylanpınar'da 17 bin oy farkla seçim zaferini Ak Partiye getiren ama hemen ardından çirkin bir ayak oyunu ile görevden azledilen; yerine utanç dolusu hukuki geçmişi nedeniyle adını soyadını değiştirip, fakir fukaranın parasıyla 1 yılda malikhane yapan bir ismin getirildiği Abdullah Aksak. 

Başta Ceylanpınarlılar olmak üzere; tüm Urfalılar kendisi ile gurur duymalı. Zira Abdullah Aksak, Ankara'da bürokrat anlamında parlayan yeni yıldızımız ve telefona dahi cevap vermekten aciz sözde Urfalı bazı bürokratların aksine tüm yüreği ile Urfalılar için emek veriyor. 

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM! 

Bütünüyle sosyal sorumluluk projesi olup, tek bir kuruş beklenti içinde olmadığım; gerçekleşmesi halinde binlerce çocuğumuzun okuma hayallerine dokunacağımız "ONLAR BAŞARDI SIRA SENDE" proje kitapçığı ile ZENGİN TOPRAKLARIN YOKSUL ÇOCUKLARI" kitabımı hediye ettiğim bakanımıza kalben teşekkür ederim. 

O ne naif duruş, o ne güzel ilgiydi; mutlu oldum

Teşekkür ederim bakanım. 

İÇ İŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU'YA TEŞEKKÜR EDERİM! 

İnanılmaz yoğun programına rağmen bakanlıkta sevgi ve ilgiyle ağırlanmamı sağlayan, hem memleket sorunlarını hem gençliğe dair projemizden ilgisini esirgemeyen İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya bir kez daha teşekkür ediyorum

Sn. Valimiz Abdullah Erin'in memleketimiz için bir değer ve şans olduğunu, BŞ Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül'ün güzel hizmetler için kolları sıvadığını ve elbette çocuklarımıza destek verilmesini değerli ilgi ve bilgilerine arz ettik

Şeref duyduk, mutlu olduk. 

BUNDAN BÖYLE! 

2 günlük Ankara turumda gördüm ki Ekrem Arpak'ı sevmeyenlerin değil bilakis Ekrem Arpak emek verdiklerinin bedelini ödemiştir! 

Ama bundan gayrı kim neyi hakediyorsa o kadar değer vereceğim.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.