Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

KORKAKLAR DAHADA KORKACAKLAR!

22 Ağustos 2023 - 19:39 - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 - 20:21

KORKAKLAR! 

Emin olun insanları dini, ırkı, mezhepleri, dilleri, coğrafyaları, ideolojileri, siyasi görüşleri, taraftar oldukları takımlar üzerinden kategorize etmeye gerek yok zira sadece iki tür insan vardır:

İyiler ve kötüler ve emin olun bu iki türün değişmez iki temel özellikleri vardır:

İyiler cesur, kötüler korkaktırlar. 

İyi ve cesur insanlar dünya var olduğundan beridir hırsızlık, sapkınlık, ırkçılık, nepotizm, vatan hainliği, namussuzluk, yolsuzluk başta olmak üzere tüm kötülükler ve kötü insanlarla mücadele etmiş; kötüler ise asla onurlu bir karşılık vermemiştir. 

Çünkü kötü oldukları kadar da zavallı birer korkaktırlar. Tıpkı fake (sahte) hesaptan merhum anneme küfür eden o zavallı gibi. 

Pek tabii tüm kötüler gibi bu zavallının da telaşı kendi ve sahiplerinin rant çıkarına soktuğum çomağın paniğinden başka bir şey değil. 

Maalesef fake (sahte) hesap bu ülkenin bir türlü çözüm bulamadığı ve kötülerin itibar suikastı, yedikleri naneleri, namussuzluklarını, ahlaksızlıklarını, hırsızlıklarını örtme mecralarıdır. 

Gelin görün ki; demokratik hukuk devletinde maalesef rahatlıkla cirit atıyorlar. Yıllardır beyhude bir şekilde bireylerin bu mecralarda kendi öz/resmi kimlikleri ile var olma taleplerinin asla karşılık bulmayacağını öğrendim... 

Bir ülkenin siyasi parti liderleri, milletvekilleri, belediye başkanları hatta daire başkanları, kurum amirleri trol hesaplardan medet umuyorsa bu hesaplar daha çok cinayete, kavgaya sebep olacaktır emin olun. 

Yakın zamanda Şanlıurfa'da bazı belediye başkanlarının, daire başkanlarının, belediye başkan kardeş ve çalışanlarının kaç fake hesap üzerinden algı yürüttüklerini gerçek isimleri ile açıkladığımda daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi. 

Trol ekibi kurma, fake hesaplar üzerinden algı operasyonu yapmanın ustası ve bu işi Urfa'ya getiren ilk kişinin Uğur Beyazgül olduğunu zaten biliyoruz ama emin olun oda yalnız değil. 

Ben son genel seçimde AK Parti SKM'de ortadan kaybolan milyonlarca lira nerede diye sordukça fake sayfaların merhum anneme küfür edecek kadar alçalması tesadüf değil elbette. 

Tıpkı bu alçak oğlu alçağın Urfa'dan sadece Ajans Urfa, Süleyman Elgün ve Zeynel Abidin Beyazgül'ü takip etmesi gibi. 

İşin daha garibi 2020 yılında açılan bu hesabı tek bir Urfalının takip etmesi. Süleyman Elgün yani. 

Öyle bir şehirde yaşıyoruz ki, bu alçak (fake hesaptan küfür eden) muhtemelen Ak Parti İl başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun bir yalaması da olabilir çünkü ne Ali İhsan Delioğlu ne de o dönem SKM'de görev alanlar bu paralarla ilgili bir yalanlama açıklaması yapamadılar, yapamazlar da. 

Yaptıkları anda hangi milletvekillerinin hangi gencin hesabına ne kadar yatırdığını açıklayacağımı görürler. Ya ben yazdıkça paniklediler ve işte böyle ahlaksızca bir yolla beni sindireceklerini sandılar ya da beni Ali İhsan Delioğlu'nun üzerine salmak için muhalifleri tarafından birileri. 

Ama hemen söyleyeyim her korkak gibi panikledi ve hata yaptı. Bir iki güne önce kolluk kuvvetlerine sonra Allah'ın izni ile bana hesap verecek. 

Bakın, tek takipçisi olan "HEDEF 2023" Fake hesabı bana aynen şöyle yazmıştı. 

"Bu partinin iç meselesidir. Sana ne SKM paralarından. Sen paranı almadın mı?"

Hemen söyleyeyim. Ben bu seçimde 150 bin lira aldım ama aslında o paralar cukka edilmese 400 alırdım. Sadece ben değil, tüm Urfa basını daha fazlasını kazanacaktı. Onlarca kendilerine yakın olan üç beş satılmış sözde gazetecilere yağdırdılar parayı. 

SKM yani Ak Parti İl teşkilatı resmi İBAN hesabına yatırılması gereken ve tüm giderleri BŞ ile 3 merkez ilçe belediye karşıladığı halde BŞ ve üç merkez ilçenin üzerine gönderdiği paraların peşini bırakmayacağım. 

Tıpkı bu şehirde yaşanan diğer yolsuzlukların, sapkınlıkların peşini bırakmayacağım gibi. 

Biliyorum, ben rant tekerlerine çomak soktukça onlar alçalmaya devam edecekler ama biliyorum ben kazanacağım çünkü gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi huyları vardır. 

Siz bakmayın fake sayfalar üzerinden savurdukları tehditlere, bunların tekinin karşıma çıkmaya cesaretleri yoktur. 

Cücük kadar beyinleri, kuş kadar yürekleri olmadığı için ancak sahte hesaplar üzerinden havlarlar ama o kadar da geri zekalılar ki, bu ülkede asla yakalanamaz denilen Fuat Avniler, Ankara Kuşlarının yakalandığı yerde yakalanmayacaklarını sanıyorlar. 

Yakaladığımızda köpek gibi yalvaran çok oldu emin olun ve yine öyle olacak ama af yok! 

Bu şehrin siyasilerinin en büyük sorunu samimiyetsizliktir. Sohbet ortamlarında Ali İhsan Delioğlu gitmeli diyenler, benden ona dair belge isteyenler ilk tebrik edenler oldular! 

İl Milli Eğitim Müdürünü göndereceğiz diyenler tebrik kuyruğuna arka kapıdan girdiler. Siz sadece Cevahir Asuman Yazmacı mı ziyaret etti sanıyorsunuz? 

Ben bizzat onu isteyen siyasetçiyi biliyorum... 

İşte böyle dostlar, son günlerde merhum anneme edilen küfürlerin şahsıma atılan iftiraların gerekçeleri bellidir. 

1- Kayıp SKM milyonları
2- Ak Parti Şanlıurfa il başkanlığında yaşanan iç çekişme
3- Birilerinin elimde kendilerine dair sapkınlık, hırsızlık, torpil evraklarının olduğunu bilmeleri
4- Beni tehditle, parayla sindirememeleri.

Tüm Urfa halkı bilmeli ki, bunların hepsi ile mücadele etmeye devam edeceğim. Korkaklar da havlamaya ve yakalanmaya devam edecek. 

Bu şehirde eşlerini bizim fakir fukaranın parasıyla aldatanlar, seks kasetleri ortaya çıkanlar, Antalya, Mersin, Ankara, İstanbul ve İzmir'de metres tutanlar, devletin malına çökenler, yolsuzluk yapanlar yıllarca bize dini anlatmaya çalıştılar ama artık bir bir deşifre oluyorlar. 

Bende özel hayata saygı bitti. Beyler, şimdi hepinizi tek tek kamuoyuna rezil etme vaktidir. 










 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.