Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

İSOT TORBALARI VE ŞİKAYET MESELESİ!

29 Eylül 2020 - 11:00 - Güncelleme: 29 Eylül 2020 - 12:19

MESELE İSOT TORBALARI MI!

Bir şehirde bütün değer yargıları ayaklar altına alınmış, siyasi rekabet belaltı algı operasyonlarına, sokaktaki yaşamı iftira, dedikodu ve ispiyonculuğa dayalı, kardeşlikten, dostluktan, emekten, vefadan yana ne varsa kirletilmişse işte o şehirde gerçek sorunları konuşmak yerine bir arabanın arkasına atılan birkaç isot dolusu torba gündem olur...

UĞURLAR OLSUN GÜZEL İNSAN!

Doğrusu çok yakından tanıma fırsatım olmadı ama cenazesine akın eden on binler zaten onun bu şehir için ne denli önemli bir isim olduğunu resmediyordu.

Evet, dünyanın yakasına yapışan corona laneti Şanlıurfa'nın iyilik meleği, güler yüzlü bir evladı olan İbrahim Toru'yu genç yaşta aramızdan aldı. Bu vesile ile bir kez daha merhuma Allah'tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Uğurlar olsun güzel insanç

BENİ ŞİKAYET EDECEKMİŞ!

Bu şehirde Ekrem Arpak'ın kalemi ile başedemeyen siyasetçisi veya trollerinin ilk işleri:"Ekrem Arpak Ak Parti düşmanıdır veya solcudur, Kürtçüdür" yaftası ile halkın önüne atmak oluyor.

Bir kere şunu son kez ifade edeyim. Dibine kadar Kürt'üm ve Kürt olmak beni ne diğerlerinden değerli nede değersiz kılar.

Sizlerin sömürü düzenine çomak soktuğum için Kürtlüğüm üzerinden beni vuracaksanız vız gelir tırıssss gider bilesiniz.

İşin komik tarafı son genel seçimde HDP bayrağı sallayan adam Ak Parti safhına geçince beni Kürtçülükle suçluyor, şaka gibi...

ÖZŞAVLI BU DAVA BİTMEDİ!

Evet, Ekrem Arpak'ı savcılıklara şikayet etmek moda oldu.

Bunu başlatan da annemin tasiyesinde tarihin ayıbına imza atan sözde milletvekili Halil Özşavlı'dır.

Halil Efendi, yaptığın bu ayıbı unuttum sanıyorsa yanılır zira bu dava bitmedi Halil Efendi.

Ha, Halil Özşavlı çok adam gibi adamsa; şu kendisinin ısrarı ile Viranşehir Öğretmenler Evine gelen ve ihaleye çıkmayan, EKAP bildirimi yapılmayan 1 milyon 250 bin liralık skandalı açıklasın da göreyim.

Ey Halil Özşavlı, senin kirli siyasetin yüzünden Ceylanpınar da 1 can gitti. Ak Parti senin kirli siyasetin yüzünden Ceylanpınar ilçe kongresini barış olana kadar yapamıyor!

Viranşehir'i bildiğimiz nepotizm cenneti haline getiren de, halkta nefret, kin duygularını uyandıran da sensin ben değil.

MHP DİKKAT ETMELİ!

Gerçek şu ki, İbrahim Özyavuz'un mücadelesi ile Şanlıurfa'dan milletvekili çıkardı. İbrahim Özyavuz, Viranşehir ilçe başkanı Haşimi ve Şanlıurfa il başkanı Mahmut Güneş partilerinin bölgede etkin olmaları için ciddi emek veriyorlar ama MHP'nin artık kendini bu ülkenin sahibi sanan, önüne gelen Kürt kardeşimizi savcılıklara şikayet eden tiplerden kurtulması gerek.

Mesela Viranşehir de kendini MHP ilçe başkanı olarak tanıtan bir şahsın şikayeti ile gözaltılar yapılıyor!

Bu şahıs sosyal medyasından da beni pervasızca hedef gösteriyor. Elbette o savcıya sormak lazım, "Sn. Savcım, MHP üyesi olmak istediğin adamı evden aldırma hakkı mı veriyor kişiye?"

Bu bağlamda MHP'nin Şanlıurfa kurmayları bu tür sorunları derhal bertaraf etmelildirler.

GELELİM SALİH EFENDİYE!

Dedim ya, beni şikayet etmek moda haline geldi bu şehirde!
Geçenlerde eleştiriler yönelttiğim Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de beni bir milletvekiline şikayet etme tehdidi savurmuş bir yakınıma!

Şaka gibi değil mi?

Bir zamanlar bana milletvekilini şikayet eden, "fake sayfa açmış, istekleri beni bunalttı" diyerek benden destek isteyen Ekinci şimdi çıkmış beni vekile şikayet edecek...

Salih Başkan, işinize gelince beni o milletvekilinin adamı ilan ediyorsunuz, işinize gelince o vekil üzerinden nemalandığımı iddia ediyorsunuz ama işinize gelince o vekile şikayetle tehdit ediyorsunuz!

Hangisi doğru?

Ne hakla beni kime şikayet edeceksin?

Beni şikayet etmek yerine eleştirilerime belge ile cevap vermek daha doğrusu olmaz mıydı?

Ayrıca ben merhum Hasan ile Hore'nin oğluyum. Şikayet tehdidi bana vız gelir başkan. Şikayet merci yargı yoludur, benim.

Yok ben aşir çocuğuyum diyorsan Mehmet Kıran'dır. Yani amcam ve Karacadağ'ın kanaat önderidir.

ÇELİŞKİ BATAKLIĞI!

*Ekrem Arpak Kasım Gülpınar' ın adamıdır ama Ekrem Arpak Kasım Gülpınar'a zarar veriyor!

*Ekrem Arpak Kasım Gülpınar'ın adamı değil ona zarar veriyor ama biz Ekrem Arpak'ı Kasım Gülpınar'a şikayet edelim!

*Ekrem Arpak vekil bana saldırıyor, yardımcı ol! Şu köyde sıkıntı var, şu mahallede sıkıntı var ama Ekrem Arpak Ak Parti düşmanıdır!

Hadin lan ordan! Kimsenin adamı değilim Allah'tan ve eşim ile çocuklarımdan başka.

Ha, birini Kasım Gülpınar'a şikayet etmek için önce Kasım Gülpınar'a saygılı olmak, onun sayesinde makama oturmuş olmanın vefasını bilmek gerekmez mi?

*Bu şehirde ihaleleri amcalarına pas edenler değil de Ekrem Arpak Ak Partiye zarar veriyor!

*Bu şehirde yakınlarını makamlara atayan, ihale pazarlığı yapan vekil Ak Partiye zarar vermiyor da Ekrem Arpak veriyor!

*Bu şehirde yeğeni, amcası, evladı belediyeyi sömürenler değil de Ekrem Arpak zarar veriyor.

Velhasıl kendi çelişkilerinde boğulanlar var ama kendilerini uyanık sayıyorlar ya...

Not: Viranşehir Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci bildiğim kadarı ile kendisini o makama oturtan can dostu Halil Özcan ile samimidir. Diyorum ki, beni illa bir vekile şikayet edeceksen Salih, Halil Özcan'a şikayet et. Kasım Bey hem senin hem benim için yanlış adres!

GELELİM İSOT TORBALARINA!

Evet, Şanlıurfa da tefeciliğe, işsizliğe, yoksulluğa, ihale vurgunlarına gık diyemeyenler son günlerde oda BŞ Belediyesine ait olup olmadığı belli olmayan bir ataçta isot torbalarının taşınması üzerinden siyaset yapıyorlar.

Hazine bulmuş gibi atılmışlar bu meseleye. Sanıyorlar ki bu torbalarla Zeynel Abidin Beyazgül'e kayyum atayacaklar.

Yahu, bir şahsın hatasını bütün BŞ Personeline, Beyazgül'e mal etmek doğru değil, Beyazgül kurum içinde gerekli araştırma talimatını verdi haberini yaptık. Bu kez de beni Zeynel-ci ilan etmişler!

Daha düne kadar Zeynel-in düşmanı Arpak birden dostu ilan edildi.

Geçenlerde eski bir belediye başkan yardımcısı bir ortamda "Ekrem Belediyelerin haberini girmeye başladı. Parayı götürüyor!" diye buyurmuş.

Bende diyorum ki, başkan sende yıllarca abonelik adı altında gazeteci ortağına verdiklerine say aldığım milyon dolarları.

Ne güzel hayat yahu. 2 yıldır BŞ Belediyesine abone olan gazeteciler şimdi benim haber girmeme tepki koyuyor.

Ee, Ekrem Arpak Zeynel Abidine, milletvekillerine vuracak sizde gidip nemalanacaksınız değil mi?

Çelişkinizde boğulasınız.

Not: Bilgi ve belgesiz yazmam demiştim. Şimdi Halil Özşavlı, Salih Ekinci ve diğerlerine diyorum ki, ben öyle şeyler yazacağım ki lütfen gidin kime şikayet ediyorsanız edin hadi.