Mehmet Veysel SATIŞ

Mehmet Veysel SATIŞ

Mehmet Veysel SATIŞ

GÜLPINAR ŞOV POZU VERMEZ!

17 Aralık 2020 - 13:14

  • ARPAK HAKLI GÜLPINAR ŞOV İÇİN NE SÖZ VERİR NE DE POZ!

    2019 yılı Aralık ayında tanıştık korona iletiyle başta ufak güncel bir haber sansak da bu virüsün dünya dengelerini değiştireceğini tahmin etmek neredeyse imkansızdı.

    Dünyanın sahipleri birer birer teslim oldular. Her ne kadar benim düşüncemde olsa ABD seçimine bile etki ettiği yadırganamaz... 

    Ülkemiz ilk andan itibaren ciddiyetle yaklaştı. Vaka sayısı henüz 1 kişiyken bile eğitimde Online sisteme geçildi; kamuda esnek çalışma ...vb gibi 

    SAĞLIK SİSTEMİ PEKİ!!

    Bana göre dünyadaki en büyük sağlık alt yapılarından birine sahip ülkemiz, hatta dünyanın en büyük sağlık turizminede aday..

    ŞANLIURFA SAĞLIK SİSTEMİ!

    İşte ülkemiz için bahsettiğim sağlık alt yapısı maalesef ki Şanlıurfa için yetersiz. Diyeceksiniz ki kardeşim bu ülkeyi yöneten bu sağlık sisteminin başındaki adamlar Urfa’dan bağımsız mı?

    Hayır Tabiki çok şeyler yapıldı. Eski sigorta hastanesi müthiş bir kapasiteyle Balıklıgöl devlet hastanesine dönüştürüldü. Hatta her merkezi ilçeye ayrı semt poliklinikleri yapıldı. Eyyübiye  ilçesine Türkiye’nin en güzel mimarı yapılarından biri olan 800 yataklı hastanesi yapıldı..
       
    Nice aile sağlığı merkezleri yapıldı ama gel gör ki şu unutuldu; Şanlıurfa Türkiye’nin nüfus artış hızının en yüksek olduğu il yani bunlar bile yetersiz kaldı.

    Bana göre İstanbul ve Ankara’dan sonra şehir hastanesine en çok ihtiyaç duyan ilimiz Şanlıurfa....

    GEL GELELİM O FOTOĞRAFA!
     
    İki hafta önce Siverek ilçemizde bir belediye başkanlığı seçimi yapılmış ve bir bayan belediye başkanı seçilmişti.

    Bana göre seçim öncesi ve seçim sonrası çok önemli noktalar kalmalı hafızamızda ama önemli iki üç vurgu özelikle;

    1)Seçimden 1 gün önce 1 fotoğraf yansıdı medyaya Cumhurbaşkanımız yoğun mesaisine ara verip sayın belediye başkanımız Ayşe ÇAKMAK hanımefendinin mülakatını bizzat kendisi yapmıştı.

    2)Seçim sonuçlanır sonuçlanmaz yapılan ilk açıklamada Siverek su ve irsaliye hatının ihalesinin tarihi açıklanmıştı.

    3)Seçimden bir kaç gün sonra sayın Mehmet Kasım GÜLPINAR Güneydoğu televizyonu canlı yayınına canlı bağlanmış ve şunu demişti; Sayın Cumhurbaşkanımız 2 günlük seçim sürecinde beni 4 defa arayarak Şanlıurfa ya verdiği önemi ve ilçemize olan sevgisini bir kez daha kanıtlamış dedi ve özellikle de bir kaç müjde aldığını söyledi...

    Lakin vekilimiz yine en önemli özelliği olan kesinleşmeden söz vermeme ilkesini korudu ve bazı müjdeleri ilk ağızdan duymadan paylaşmayacağını bildirdi...

    VE O FOTOĞRAF!

    Geçen hafta Şanlıurfa kamuoyunda ve sosyal medyaya bir fotoğraf düştü.

    Şanlıurfa milletvekili sayın Mehmet Kasım GÜLPINAR  ve sağlık bakanımız  sayın Fahrettin KOCA beyefendiyle bir karede samimi ve sıcak bir fotoğraf karesiydi.
     
    Yine her kesimden fotoğrafa yorumlar yapıldı vay efendim bu tür kareler reklamdır yok efendim sadece nezaketindir...ama  sayın bakan 2 gün önce resmî hesabından Şanlıurfa şehir hastanesinin ihalesinin yapılacağını ve ben bu yazıyı yazarken ihalesinin yapıldığını ögrendim.

    Arpak medya sahibi değerli abim sayın Ekrem Arpak o kareyi kendi sayfasına taşımış ve şu başlığı yazmıştı;

    ”GÜLPINAR ŞOV İÇİN BAKAN ZİYARET ETMEZ” diye

    Gerçekten çok mükemmel bir yorum ve tespit bende değerli patronuma katılarak şu sözü söylüyorum;

    GÜLPINAR ŞOV İÇİN NE SÖZ VERİR NEDE POZ.

    Bırak şov için söz vermeyi kendisine verilen sözü birinci ağızdan teyit etmeyene kadar paylaşacak yapıda bir insan değil... 

    KALIN SAĞLICAKLA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.