Maksûd-i

Maksûd-i

Maksûd-i

TÜM OLANLAR TÜRKİYE VE ZAMANIN SAHİBİNE HAZIRLIKTIR!

19 Aralık 2020 - 14:35

TÜM OLANLAR TÜRKİYE ve ZAMANIN SAHİBİNE HAZIRLIKTIR!



Son 10 yıldır dünya ciddi bir değişim - dönüşüme doğru giderken aslında İlahi Kudret doğrultusunda her şey Zamanın Sahibi'nin tüm insanlığa getireceği mutlak adalet nizamını tecelli edeceği vakte zemin oluşturmasıdır.

İlk olarak 18 Aralık 2010 tarihinde protestolar sonucunda; Arap Dünyası'nda işsizlik, gıda enflasyonu, siyasi yozlaşma, ifade özgürlüğü, usulsuzlükler ve kötü yaşam koşulları gibi pek çok sorun sonucunda önce Tunus'ta Muhammed Buazizi'nin kendini yakmasıyla başlamıştır.

Bu süreç Arap Dünyası'nda domino etkisi göstererek sırasıyla; Mısır’da 30 yıllık diktatör Hüsnü Mübarek’in, Libya’da 42 yıllık diktatör Muammer Kaddafi’nin devrilmesi ve Suriye'de Baas Rejimi'ne karşı halkın ayaklanarak özgürlük ve demokrasi istemesi sonucunda Beşar Esad'ın halkına karşı acımasızca ve vahşice katliamlar gerçekleştirmesiyle sonuçlanmıştır.

Yine Arap Baharını fırsat gören sözde İslami ilkelere göre hareket ettiklerini söyleyen, siyah sarıklı kişilerin İŞİD adı altında Irak ve Şam İslam Devleti adıyla 2014 yılından buyana İslam'la bağdaşmayan hal ve hareketlerde bulunarak, İslama Fobi oluşturmak isteyen zihniyete hizmet eden, kafa kesen, hakka tecavüz eden, dini emirlerle bağdaşmayan, ifrat derecesinde dini kullanan, İslam'la alakası olmayan bu grup dünya nezdinde İslam'ı bir korku kültürü haline getirmek amacıyla islam düşmanları tarafından ortaya çıkarılmıştır..

Amik Ovasında; 27 Şubat 2020'de İdlib saldırısıyla Rusya destekli Suriye Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin İdlib ilinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı tabura düzenlediği hava saldırısı sonucunda 34 Türk askerinin şehit olmasıyla başlatılan operasyonda Suriye Silahlı Kuvvetleri, dolaylı olarak Rusya ve İran büyük bir hezimete uğratılarak Türk Silahlı Kuvetlerinin dünyada ses getiren büyük başarısıyla zaferle sonuçlanmıştır..

Aslında Amik Ovasındaki bu savaş bitmedi sadece virgül konularak ilerki zamanda vakti geldiğinde Armegadon Savaşına dönüşeceğidir.. İlahi Kader sonucunda Zamanın Sahibi'nin bu Büyük Savaşta zaferle çıkacak olmasıdır..

Diğer taraftan Azerbaycan'ın kazandığı Karabağ zaferi sıradan bir zafer değildir. Nizam sahibinin taktir ettigi zamana doğru giden önemli bir adımdır. Karabağ zaferi ile Türkiye, Azerbaycan, Tacikistan, Özbekistan, Afganistan ve Pakistan koridorunun kesintisiz bir şekilde oluştuğudur. Böylece Kafkasya'dan Allahu Ekber nidalarıyla gelecek olan İslam ordusunun ayak seslerini duyar gibi olduğumdur.

Her şey Türkiye Cumhuriyeti'nin önderliğinde Zamanın Sahibi ile beraber dünyaya Nizamı Adaleti getirecek 40 altın yılının hazırlığıdır. Bu öyle bir adalet olacak ki kimse zekat verecek fakir bulamayacağı, her şeyi aşk ve muhabbetin kucaklayacağı, kimsenin hakkına tecavüz edilmeyeceği ve yeni bir dünya düzenini teşekkül edeceğidir.

Asıl süreç 21 Aralık 2020 de zuhur edecek ve inşallah 2022 yılında beklenen vakit tecelli edecektir.

21 Aralık 2020 tarihi dünya tarihi için bir dönüm noktası niteliğinde olacaktır. Dünya karanlık bir dönemden, aydınlık bir döneme geçecektir. Öyle ki; alışıla gelmiş tüm kötülük, zulüm ve adaletsizliklerin biteceği; Zamanın Sahibi'yle beraber Aşk ve Muhabbetin filizlenerek tüm gönüllere nakş olacağı yılların başlangıcı olacaktır..

Bugün Türkiye Cumhuriyetine karşıt olanlar gün gelecek devletlerinin idare yetkilerini kendi elleriyle Türkiye'ye teslim edeceklerdir. Bu kısmı ilerki yazılarımda daha kapsamlı olarak ele alacağım..

Yukarda kısaca değindiğim konular doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti Zamanın Sahibiyle beraber tüm dünyaya nizamı adaleti geçirecektir..

(Maksûd-i İslam)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.