Maksûd-i

Maksûd-i

Maksûd-i

HERŞEY PLANLI!

17 Ekim 2020 - 09:16

HER ŞEY PLANLI!

          Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir ZELENSKIY ile gerçekleştirdiği baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından dün akşam ortak düzenlemiş oldukları basın toplantısında.

             Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın: "Ukrayna'nın egemenliğini, Kırım dahil toprak bütünlüğünü ve siyasi birliğini hep destekledik, destekleyeceğiz." Açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Ermenistan ordusu, Can Kardeşimiz Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine Balistik Füze saldırısı gerçekleştirmesinin tesadüf olmadığı aşikardır. İşin satır aralarını dikkatlice okuduğumuzda; Rusya'nın her şeyi planladığını ve Türkiye Cumhuriyetine: "Ukrayna'nın Kırım'daki hakkına destek verirsen, Can Kardeşin Azerbaycan'ın Karabağ'daki haklarını hiçe sayar Ermenistanı desteklerim." Mesajıdır.

             Evet HER ŞEY PLANLI idi.. Şubat 2020 de Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyin 8'nci toplantısı vesilesiyle Kiev'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamada "Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımıyoruz." Açıklamasının ardından, İdlib'de düzenlenen hava saldırısında 33 Vatan evladının şehit haberini duyduk. Verilen mesaj yine aynıydı. Rusya anlam yerindeyse Şubat 2014 de ilhak ettiği Kırım'ın hiç bir şekilde eleştirilmesini hazmedemediğini  gösteriyordu.

              Ey! Rusya gerek İdlib'deki 33 şehidimizin gerekse dün akşamdaki Kardeş Azerbaycan'a yönelik saldırıda yaptıkların yanına kalmayacak.. İdlib'de gereken dersi aldın ve almayada devam edeceksin.. Türkiye Cumhuriyeti kendine yönelik yapılan hain ve kalleş saldırıları asla affetmez ve bir kenara yazar, zamanı geldiğinde ansızın gereken cevabı alacağından kuşkun olmasın..

             Unutmayın ki Devlet aklı 1000 yılı aşkın birikimiyle her anlamda gereken refleksi zamanı ve yeri geldiğinde misliyle vermiştir ve verecektir.

             Ansızın bir gece gelebiliriz..