Maksûd-i

Maksûd-i

Maksûd-i

ABDULHAMİD'İN HAYALİ GERÇEK OLUYOR!

01 Ocak 2021 - 21:54

ABDÜLHAMİD'İN HAYALİ GERCEK OLUYOR!


Aralık 2020 de resmen faaliyete geçen Avrupa, Türkiye ve Çin "Demir İpek Yolu" ile dünya ticaretinde yeni bir dönemin başladığını görmekteyiz.

Bu muazzam proje ile dünya ticaret ekseni yeni bir döneme girmiştir. Bu dönem Türkye'nin dünya üzerinde büyük bir prestiji oluşturmuştur.

Artık şunu açık bir şekilde dile getirebiliriz. TANAP, MAVİ Akım, Kerkük - Yumurtalık Boru Hattı, ileri ki süreçte İsrail - Katar Doğalgaz enerji hatlarının da Türkiye Akdeniz kıta sahanlığı üzerinden Avrupaya sevki ve Karadenizdeki Doğalgaz rezevlerimizinde faaliyete geçmesiyle Türkiye enerji kaynaklarının merkezi olmanın yanında; Türkiye- Çin "Demir İpek Yolu" ile dünya ticaret alanında merkezi konumuna gelmiştir..

Yazımın başlığından da anlaşılacağı gibi Sultan Abdülhamid'in Hayali Gerçek Oluyor. Bunu açık şekil de ifade edebilirim ki "Hicaz Demir İpek Yolu" 2023 yılın da faaliyete geçecek olmasıdır.

Evet yanlış okumadınız "Hicaz Demir İpek Yolu" projesi aslında İstanbul - Ankara hızlı tren hattıyla başlamıştı. Projenin Türkiye ayağında İstanbul, Ankara, Aksaray, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa bulunmaktadır.

Tren İstanbul'dan hareket ederek, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine ordan Suriye üzerinden Halep-Şam ile Suudi Arabistan'da Tebük , Medine ve Mekke'ye kadar uzanan "Hicaz Demir İpek Yolu" hem Müslümanların farz ibadeti olan Hac farizesini daha düşük maliyetle yapma fırsatı olacak hem de Türkiye, Suriye ve Suudi Arabistan'la yeni bir ticaret yolu merkezi olacaktır.

Bu kapsamda yakın zamanda Suudi Arabistan yönetimi Türkiye'ye karşı jestler yapmasındaki ana maksat bu proje diyebiliriz. Özellikle Elazığ depreminde Suudi Arabistan'ın yardım faaliyeti ve ardında ulusal kanallarında Türkiye'ye karşı alttan övgü dolu haberler işlemeleri "Hicaz Demir İpek Yolu" olduğunu söylememiz isabetli olacaktır.

Hiç kuşku yok ki; Müslüman dünyasının özlemle ve hasretle beklediği hilafet sancağı İstanbul semalarında sallanacak ve tüm dünyaya huzur, barış ve adalet geçirecektir.

Somali'den Sudan'a, Yemen'den Suriye'ye, Pakistan'dan Azarbaycan'a ve Kosova'dan Makedonya'ya kadar tüm İslam alemini tek bir sancak altında toplayacak olan Hilafet-i İstanbul ile Dünya altın çağını yaşıyacaktır.

Zaman yakın, güneş doğmak üzere ve ufuk aydınlık..

Zamanın Sahibi ile Türkiye bu Altın Çağı tüm dünya ya Nizam-ı Adalet ile gösterecektir.

(Maksûd-i İslam)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.