75 ODA BAŞKANININ GİZEMLİ SUSKUNLUĞU!

Ekrem Arpak
ABONE OL

Şanlıurfa kamuoyu haftalardır Şanlıurfa Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şefik Bey ve Nazan adında bir hanımefendi üzerinden dönen çirkin, rezil, kokuşmuş, sapkın, ahlak dışı iddiaları konuşuyor.

Nazan Hanımın vekaleten yürüttüğü müdürlüğe Şefik Beyin Zin'e aşık Mem-i aratmayan sevdasıyla asaletini aldırması...

*Şefik Başkanın Nazan hanım adına yüklü miktarda kredi çekmesi...

Nazan Hanımın krediden kendisine düşen komisyonu alamaması üzerine erkek arkadaşı ile Şefik Başkanın evinin önüne gitmesi ve tehdit mesajından sonra erkek arkadaşı ile Şefik Başkanı darp etmesi.

Maşuk'ta Şefik Başkanın uğradığı saldırı...

Sonrasında veya öncesinde Şefik Başkan ve Nazan Hanımın 2 uzatmalı erkek arkadaşının bir bekar evinde sapkın bir ilişkide bulunduğu...

Şefik Başkanın aynı zamanda Ankara'da da Songül adında bir hanımefendiyle yaşadığı aşk ve Songül Hanımın twitter üzerinden video tehdidi savurması...

Tüm bunlar aslında Şefik Başkanın yaklaşan seçim öncesi daha fazla rencide olmadan, esnaf ve sanatkarların itibarını yerlebir etmeden istifa etmesi için yeterli iddialardı ama o tanıdığı birkaç siyasetçi üzerinden sosyal medyadaki eleştirileri para gücü ile kaldırmayı seçti.

Elbette Şefik Başkana dair çarpıcı iddiakarı kaleme almaya devam edeceğiz lakin gerçekten merak ediyorum:

75 Oda Başkanı içerisinde 1 tane babayiğit çıkıp "Şanlıurfalı Esnaf ve Sanatkarların itibarını kurtarmak için açıklama yapmaz mı?"

1 tane yürekli oda başkanı çıkıp "Tek bir oy alsam bile bu rezilliğe karşı adayım!" demez mi?

Gerçi birkaç ismin bu yönde çalışmaları olduğunu duydum ama onlarında meydana çıkmak için Şefik Beye ait video, whatssapp görseli peşinde koşmaları karşısında dehşete düştüm.

Yahu bu şehirde başkasının ayıbı, videosu, whatssapp görseli, ses kaydı, cinsel ilişkileri olmadan makamlara aday olacak kimse kalmadı mı?

Yahu, Şefik Başkan onca iddiaya rağmen tek cevap veremeyerek zaten iddiaların gerçekliğini kabul etmiş olmadı mı?

Yalanlasın da Şefik Başkana 2 cevap vereyim hadi.

Yüreğine, bileğine, bilgi birikimine, dürüstlüğüne, gücüne güvenip "Ben, Şanlıurfalı esnaf ve sanatkarların alnına sürülen çamuru silmek, temiz bir birlik için ve çıkar gözetmeksizin birlik başkanlığına adayım!" diyemiyor, şaşkınım.

Elbette Şefik Başkanın gönül ilişkilerine dair iddialar daha çok kaleme alınacak ama sizce Şefik Beyin o makamda kalmaması gerekliği sadece Nazan ve Songül ile yaşadığı iddia edilen ucube ilişkiler mi?

Peki, Şefik Beyin birlik genel sekreteri iken birlik inşaatını geciktirip inşaatçılar oda başkan yardımcısı ile beraber yaptığı siteye birliğin parasını aktardığı iddiasına ne diyeceğiz?

MEYSA'da yaşandığı iddia edilen yolsuzluk dosyası ne olacak?

Şefik Beyin odalar arasında üye takası, usulsüz üye kaydı ve oda birleştirmeler ile muhaliflerini makamdan etme kurnazlığına ne diyeceksiniz?

Bu köprünün altından daha çok sular akar ama bir gerçek var ki, Şefik Başkan bu rezaletlere rağmen hala karşısında rakip bulamıyorsa helal olsun derim.

Şefik Başkanın bir siyasetçi üzerinden sosyal medyadaki paylaşımları kaldırttığını biliyorum ama eğer 75 oda başkanının bu gizemli suskunluğu devam ederse altında ne var arayıp bulmak zorunda kalacağım vesselam zira iddia çok vahip çok.