TEVE63'TEN FLAŞ TRANSFER!

TEVE63'TEN FLAŞ TRANSFER!
Editör: Arpak Medya
27 Eylül 2023 - 21:15
Başarılı İş İnsanı Arif Önkol, Osman Fındık ve Abuzer Avcı yönetiminde yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapmakta kararlı olan TEVE63 bu iddiasını güçlendiren flaş bir transfere imza attı. 

Bir süredir görüşen taraflar bugün bir kez daha bir araya gelerek sözleşmeye imza koyup birlikteliklerini resmileştirdiler.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK! 

İç Mimarlıkta gösterdiği başarıları ile kısa sürede sükse yapan Osman Fındık'ın kanala ortak olmasından sonra yeni bir yapılanmaya giren TEVE63'ün yeni ve ses getirecek ekran yüzlerini transfer etmeye devam edecekleri öğrenildi. 

HEDEF 1 NUMARA OLMAK! 

El attığı her iş sektöründe büyük başarılara imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol imza töreni'nde hedeflerinin sadece Urfa'ya hitap eden lokal bir kanal olmadığını, Ekrem Arpak'ın genel yayın yönetmenliğine gelmesi ile kısa sürede ulusal da izlenir ve saygınlığı ilkeli bir duruşu olan marka haline gelmek olduğunu söyledi.

ÖNKOL: ARPAK İLE FARK YARATACAĞIZ! 

İmza sonrası hayli neşeli olduğu gözlenen TEVE63 Yönetim Kurulu Başkanı başarılı iş adamı Arif Önkol, 

Şehrimizin yetiştirdiği önemli değerlerden olan Ekrem Arpak'ın ailemize katılmasını değerli buluyor ve onunla kısa sürede fark yaratan yayıncılık anlayışı ile zirveye çıkacağımıza inanıyorum. Dedi. 

Ekrem Arpak Kimdir? 

Bugün TEVE63 Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Ekrem Arpak 1974 Şanlıurfa Siverek doğumludur. Yaşamının son 32 yılını İstanbul'da geçiren Arpak başarılı bir yazar, ses sanatçısı olduğu kadar ekranların sevilen ismi olarak dikkat çekmektedir. 

TRT, BeyazTv, Show gibi ulusal kanallarda başarılı çalışmalara imza atan Arpak Beyaz Tv'de yayınlanan Bir Masal Şehri Şanlıurfa programındaki performansı ile Avrupa'da Yılın En İyi Belgesel Program sunuculuğu ödülünü almıştır. Müzikal, tiyatral ve edebiyat dallarında birçok ödüle sahip olan Arpak kendisine ait Arpak Medya haber sitesinde kaleme aldığı makaleleler ile sadece ülkemizde değil Avrupa'nın bir çok ülkesinde hatırı sayılır olur kitlesine ulaşmıştır. 

Arpak'a bugün tam yetki ile genel yayın yönetmenliğine getirildiği TEVE63 ailemize hoş geldin diyor, kalbi başarılar diliyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.