SİVAS KENDİ EVİNDE VURULDU!

10 kişilik Hatayspor, Sivasspor’u devirdi! Volkan Demirel’den 3 puanlı başlangıç: 1-2 Süper Lig 8. hafta karşılaşmasında Sivasspor'a konuk olan Hatayspor, Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçta sezonun ilk galibiyetini elde etti.

SİVAS KENDİ EVİNDE VURULDU!
Editör: Arpak Medya
02 Ekim 2022 - 19:05

10 kişilik Hatayspor, Sivasspor’u devirdi! Volkan Demirel’den 3 puanlı başlangıç: 1-2

Süper Lig 8. hafta karşılaşmasında Sivasspor'a konuk olan Hatayspor, Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçta sezonun ilk galibiyetini elde etti.

10 kişilik Hatayspor, Sivasspor’u devirdi! Volkan Demirel’den 3 puanlı başlangıç: 1-2

Süper Lig 8. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atakaş hATAYSPOR’u ağırladı. Maçın ilk yarısında 10 kişi kalan Hatayspor, zorlu deplasmandan 2-1’lik iyetle ayrıldı ve ligdeki ilk 3 puanın aldı.

Maçın 14. dakikasında Ayoub El Kaabi’nin golüyle 1-0 öne geçen Hatayspor, 20’de Bertuğ Yıldırım ile skoru 2-0’a getirdi. Ev sahibi Sivasspor 23. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ile skoru 2-1 yaptı. Maçın 41. dakikasında sarı kart gören Hatayspor’un yıldızı Ruben Ribeiro, hakemi alkışladığı için ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İlk yarısı 2-1 Hatayspor’un üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında Sivasspor’un çabası yetersiz kalınca mücadele bu skorla sona erdi.

Fotoğraf: AA

VOLKAN DEMİREL İLE İLK GALİBİYET

Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde ilk maçında çıkan Hatayspor, ligdeki ilk 3 puanını aldı ve puanını 4 yaptı. Ligde bu sezon galibiyeti olmayan Sivasspor da yine sahadan boynu bükük ayrıldı ve 4 puanda kaldı.

 

Fotoğraf: AA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.