Mert Aydın: Hiçbir zaman kötü konuşmadım!

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur ile 1.5 aylık evliliğini geçen günlerde sonlandıran DJ Mert Aydın'ın eski eşi için "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" dediği iddia edilmişti. Aydın, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Mert Aydın: Hiçbir zaman kötü konuşmadım!
Editör: Arpak Medya
04 Aralık 2022 - 19:20

Merve Boluğur-Mert Aydın çifti, 23 Kasım’da boşanmıştı. Boluğur ile evliliği sadece 1.5 ay süren Mert Aydın geçen günlerde bir davetin açılışında DJ’lik yaptı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aydın’ın “Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum” şeklinde konuştuğu söylendi.

“DİKKATLİ DAVRANILMASINI RİCA EDİYORUM”

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Mert Aydın, hakkındaki iddiaları reddetti.

Aydın, “Açılışında çaldığım mekanda eski eşim Merve Boluğur ile ilgili söylediğim iddia edilen sözler asılsız ve gerçek dışıdır. Ben biten bir ilişkinin ardından yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı hiçbir zaman kötü konuşmadım. Lütfen haberler yapılırken muhattabının bir kadının olduğunu unutmayarak bu hassas dönemde daha dikkatli davranılmasını herkesten rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

kaynak:sözcü


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.