Eski nişanlısı tarafından öldürülen 15 yaşındaki kız defnedildi!

Aksaray'da eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından başından tabancayla vurularak öldürülen Melike Arıbaş (15) bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Eski nişanlısı tarafından öldürülen 15 yaşındaki kız defnedildi!
Editör: Arpak Medya
04 Aralık 2022 - 19:15

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Taş Pazar Mahallesinde meydana geldi. Cimeli köyünde oturan Melike Arıbaş, ailesiyle birlikte bir yakınlarının nişanına gitti. Arıbaş, bir süre sonra buraya gelen ayrıldığı nişanlısı bir markette çalışan aynı köy nüfusuna kayıtlı Muhammet Kılıç’ın silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla başından vurulan Melike Arıbaş, kanlar içinde yere yığıldı. Kızını korumaya çalışan Doğanay Arıbaş da başından yaralandı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan baba- kızdan Melike Arıbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olay yerinde yerde kanlar içinde yatan kızının başından ayrılmayan anne Asiye Arıbaş da, hastanede kızının öldüğünü öğrenince ”Ne olur Melikemi verin bana. Onu görmek istiyorum. Onun yerine ben ölseydim diyerek gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

12 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU  

Kaçarken çevredeki güvenlik kameralarının görüntülediği saldırgan Muhammet Kılıç da  kısa sürede polis tarafından yakalandı. Kılıç’ın ilk önce 7 el ateş ettiği, tabancasındaki merminin bitmesi üzerine aracından ikinci şarjörü alıp, tekrar rastgele havaya ve çevreye ateş ettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemede ise 12 adet boş kovan ele geçirildi.

 

3 AY NİŞANLI KALMIŞLAR 

Melike Arıbaş ile Muhammet Kılıç’ın 1 yıl önce nişanlandığı, 3 ay sonra da ayrıldıkları belirtildi. Muhammet Kılıç’ın ayrılmalarından sorumlu tuttuğu baba Doğanay Arıbaş ile daha önce kavga ettiği, babanın olay sonrası şikayetçi olduğu öğrenildi. Şikayetin ardından da Kılıç hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi. Kızını kurtarmak isterken merminin başını sıyırıp geçmesi nedeniyle yaralanan Doğanay Arıbaş, yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

MELİKE TOPRAĞA VERİLDİ 

Saldırı da yaşamını yitiren Melike Arıbaş’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından bugün öğle saatlerinde Cimeli köyünde kılınan namazın ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Gözaltına  Kılıç’ın polise verdiği ilk ifadede ise “Nişanlımın ailesi beni istemiyordu. Gözdağı vermek için ateş ettim. Nişanlımı başkasına yar etmem” dedi. Pişman olduğunu söyleyen Kılıç’ın, Melike Arıbaş’ın babası Doğanay Arıbaş ile yaşadıkları kavganın ardından kendisini koruma amacıyla tabanca taşımaya başladığını söylediği öğrenildi. Kılıç, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. (DHA)


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.