KARTAL ÇÖKÜŞTE!

Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında tek golle yıkıldı! Beşiktaş'ın kan kaybı Sivasspor deplasmanında devam etti. Kritik deplasmanda 1-0 mağlup olan Kartal, üst üste 3. maçında da galip gelemedi.

KARTAL ÇÖKÜŞTE!
Editör: Arpak Medya
28 Ocak 2024 - 21:13

Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında tek golle yıkıldı!

Beşiktaş'ın kan kaybı Sivasspor deplasmanında devam etti. Kritik deplasmanda 1-0 mağlup olan Kartal, üst üste 3. maçında da galip gelemedi.

Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında tek golle yıkıldı!

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Ligde son 2 maçtır galip gelemeyen Kartal, 3. maçında da deplasmanda puan alamadı. Ligde 4 maçtır kazanamayan Sivasspor ise şeytanın bacağını Beşiktaş karşısında kırdı. 

SİVASSPOR MAÇA GOLLE BAŞLADI

EMS Yapı Sivasspor, 6. dakikada Rey Manaj'ın golü ile maçta öne geçti. Omar Colley'den topu kapan Rey Manaj'ın, ceza sahası dışından yaptığı vuruşta Baktiyor Zaynutdinov'a çarparak kaleye yönelen topa Ersin Destanoğlu'nun müdahalesi yeterli olmayınca meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

VAR KARARIYLA PENALTI İPTAL

18. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Ancak VAR uyarısı ile pozisyonu inceleyen hakem penaltı kararını iptal etti.

DİREKTEN DÖNDÜ

47'de Beşiktaş üst üste yakaladığı net pozisyonların birinde direğe takıldı. Kalan dakikalarda Beşiktaş maçı çevirecek golü de pozisyonları da bulamadı. 

BÜLENT UYGUN KIRMIZI GÖRDÜ

83'te EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, itirazları nedeniyle hakem Ali Şansalan tarafından ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla tribüne gönderildi. 

Bu sonuçla birlikte ligdeki galibiyet hasreti 3 maça çıkan ve 3 maçtır gol atmayı başaramayan Beşiktaş 36 puanda kalırken, Sivasspor 29 puana ulaştı.

Ligin bir sonraki maç haftasında Sivasspor deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olurken, Beşiktaş evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

KAYNAK. SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.