CİMBOM ZİRVEYE TUTUNDU!

Süper Lig 24. haftasında Samsunspor'a konuk olan Galatasaray, zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Samsunspor, 12. haftadan sonra ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı.

CİMBOM ZİRVEYE TUTUNDU!
Editör: Arpak Medya
02 Şubat 2024 - 21:59

Süper Lig 24. haftasında Samsunspor'a konuk olan Galatasaray, zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Samsunspor, 12. haftadan sonra ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı.

Galatasaray, Samsunspor engelini rahat geçti: 0-2

Süper Lig 24. hafta maçında Samsunspor'u 2-0 yenen Galatasaray, ligdeki yenilmezlik serisini 12 maça (10 galibiyet, 2 beraberlik) yükseltirken, üst üste 4. maçını kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğunun sahibi oldu.

Ligde son 4 maçını kaybetmeyen Samsunspor, Galatasaray karşısında maça çok kötü başladı. Dakika 5'te Victor Nelsson, dakika 11'de Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle 2-0 geriye düşen Samsunspor, yakaladığı pozisyonlarda kaleci Fernando Muslera'yı geçmeyi başaramadı.

Bu sonuçla puanını 63 yapan Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den devrealdı. Samsunspor ise 26 puanda kaldı ve küme düşme hattından uzaklaşma yolunda yara aldı. 

Karadeniz ekibi, hafta içi Türkiye Kupası'nda Karagümrük'e konuk olduktan sonra, ligde Antalyaspor'u ağırlayacak. Galatasaray ise, kendi sahasında kupada Bandırmaspor'la, ligde ise Başakşehir'le karşı karşıya gelecek.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.