ASLAN KARADENİZ'DE KÜKREDİ!

Trabzonspor Galatasaray maçını canlı olarak Sözcü Spor'dan takip edebilirsiniz... Süper Lig'in 21. haftasında zirve mücadelesi veren Galatasaray zorlu Trabzon deplasmanında 3 puan avında.

ASLAN KARADENİZ'DE KÜKREDİ!
Editör: Arpak Medya
21 Ocak 2024 - 21:02

Trabzonspor Galatasaray maçını canlı olarak Sözcü Spor'dan takip edebilirsiniz... Süper Lig'in 21. haftasında zirve mücadelesi veren Galatasaray zorlu Trabzon deplasmanında 3 puan avında. Bordo mavililerin haftanın en kritik maçında oldukça fazla eksiği var. Abdullah Avcı ile kaybetmeme serisini sürdürmek isteyen Trabzonspor, Galatasaray'a karşı puan ya da puanlar arayacak. Sarı kırmızıların hedefi ise Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada fırsatı ıskalamamak.

Canlı | Trabzonspor Galatasaray maçı canlı yayın (Süper Lig 21. hafta)

Trabzonspor Galatasaray maçını canlı olarak Sözcü Spor'dan takip edebilirsiniz... 2024'ün ilk büyük maçında Galatasaray, Trabzonspor deplasmanına konuk oluyor. Lig ikincisi ve üçüncüsünü karşı karşıya getiren mücadele haftanın en kritik kapışmasına sahne olacak. Papara Park Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi çok önemli eksikleri bulunan bordo mavililer, Abdullah Avcı ile yakaladıkları kaybetmeme serisini her şeye rağmen koruma peşinde. Galatasaray ise liderlik yarışı verdiği Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada fırsatı değerlendirme çabasında.

İKİNCİ YARI OYNANIYOR | TRABZONSPOR 1-5 GALATASARAY (13'Zaha, 61' Zaha, 65' Kaan Ayhan, 79' Enis Destan, 81'-90+4' Kerem Aktürkoğlu)

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.