Ali Babacan: Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayacağız!

Ali Babacan: Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayacağız DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçimin ilk turunun sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayacağız. Düştüğümüzde değil vazgeçtiğimizde kaybederiz. 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak" dedi.

Ali Babacan: Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayacağız!
Editör: Arpak Medya
15 Mayıs 2023 - 22:10
 

Ali Babacan: Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayacağız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçimin ilk turunun sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayacağız. Düştüğümüzde değil vazgeçtiğimizde kaybederiz. 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunun düzenlenmesine karar verdi.

28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ikinci tur seçimle ilgili hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, açıklamalar yaparak seçmenlere çağrılarda bulunuyor.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabında saat 20.56’da “‘Toparlanın, gitmiyoruz’. Elbette :) 21:30'da burada görüşmek üzere.” paylaşımı yaparak açıklama yapacağını belirtti.

“ÖNÜMÜZDEKİ 13 GÜN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Saat 21.30’da, seçimin ilk turunun sonuçlarına ilişkin görüşlerini paylaşan Babacan, şunları söyledi:

* “Seçimlerin adil bir şekilde gerçekleşmesi ve millet iradesinin kesin olarak tecelli etmesi için ‘sandık görevlisi’ olan, ‘sandık müşahidi’ olan her bir vatandaşımıza ve partili dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

* 13 gün sonra yine aynı heyecan, aynı umut ve aynı mutlulukla sandık başına gideceğiz. 28 Mayıs seçimlerinin şimdiden ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

* Önümüzdeki 13 gün daha çok çalışacağız. Sokak sokak, ev ev, dağ-bayır hiç fark etmez; çok çalışacağız. Ulaşamadığımız kapıları çalacağız. Girmediğimiz mahallelere gireceğiz.

“KILIÇDAROĞLU'NU BİR AN DAHİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

* Bu yolda Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız. Yan yana, omuz omuza, birlikte yürüyeceğiz. Endişeye mahal yok.

* 28 Mayıs akşamı; Sayın Kılıçdaroğlu, inşallah, 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır. Şimdi bütün gücümüzü adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için seferber etme zamanı.

* Kimsenin umudu kararmasın. Biz; hangi partiye, hangi Cumhurbaşkanı adayına oy verirse versin; bir arada yaşayan insanlarız. Biz; ülkemizin gücüne ve halkımızın birlikteliğine inanan insanlarız. Bu güçle çalışacağız.

“DÜŞTÜĞÜMÜZDE DEĞİL, VAZGEÇTİĞİMİZDE KAYBEDERİZ”

* Fatih Terim'in meşhur bir lafı vardı: Takımı sezon sonuna doğru 8 puan geriden girdiğinde, ‘8 de kapanır 18 de’ demişti. Ve takımı, o sezon şampiyon olmuştu. Ben de diyorum ki ‘2.5 da kapanır, 12.5 da’.

* Unutmayalım, ‘Düştüğümüzde değil, vazgeçtiğimizde kaybederiz’. 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak. İki hafta gecikse de bahar gelecek, biliyorum.”

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.