BİR KOCA CİNAYETİ DAHA!

Zonguldak'ta 22 yaşındaki Bahar, boşanma aşamasındaki eşi tarafından vahşice katledildi.

BİR KOCA CİNAYETİ DAHA!
Editör: Arpak Medya
28 Ocak 2024 - 21:06

Zonguldak'ta 22 yaşındaki Bahar, boşanma aşamasındaki eşi tarafından vahşice katledildi.

Boşanma aşamasındaki Bahar, kocası tarafından katledildi
    

Zonguldak'ta Tarık Kanyılmaz, anlaşmazlık yaşadığı eşi Bahar Kanyılmaz'ın oturduğu evin önüne gelerek konuşmak için binanın önüne çağırdı. Aşağıda buluşan ve konuşmak için daha tenha olan binanın yan tarafına geçen çift bir süre sonra tartışmaya başladı. 

KURŞUN YAĞDIRDI

Genç kadının boşanmak istediğini söylemesi üzerine Tarık Kanyılmaz, bir anda belindeki tabancısını çıkararak genç kadına kurşun yağdırıp olay yerinden kaçtı.

5 kez ateşlenen tabancadan çıkan kurşunların başına isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan ve aşağı inen Bahar Kanyılmaz'ın kız kardeşi durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede adrese çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırdı.

Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Bahar Kanyılmaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Eşini kurşun yağdırıp, olay yerinden kaçan Tarık Kanyılmaz'ın yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Ayrıca, Bahar Kanyılmazın olay anında sinir krizi geçiren yakınları ise Tarık Kanyılmaz'ın bırakıp kaçtığı 67 AF 591 plakalı otomobiline zarar verdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.