VİRANŞEHİR'DE İMAR PROJESİ GENİŞLEDİ!

VİRANŞEHİR’DE AÇILAN İMAR’A 621 HEKTAR ALAN DAHA EKLENDİ Viranşehir’de yıllardır kanayan yara olan imar sorununu çözüme kavuşturan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, açılan imara ek olarak 621 hektarlık alanı daha imara kazandırdı.

VİRANŞEHİR'DE İMAR PROJESİ GENİŞLEDİ!
Editör: Arpak Medya
01 Temmuz 2022 - 21:27
Viranşehir’in gelişmesi ve kalkınması için büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçenin en önemli sorunlarından birisi olan imar sorununa da neşter vurdu. Seçim döneminde vatandaşlara verdiği vaatleri bir bir yerine getiren başarılı Başkan Ekinci’nin sözleri arasında yer alan imar sorunu da mutlu sonla sonuçlandı. 

VİRANŞEHİR 2. ETAP İMAR ALANI ONAYLANDI
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2013 yılında onaylanan ve daha sonradan mahkeme kararıyla iptal edilen Viranşehir İmar Planının tekrardan yürürlüğe girmesi için yoğun çaba göstermişti. 


Başkan Ekinci’nin girişimleri sonucu 13 Ocak 2022 tarihinde 2250 hektar imar planı onaylanarak yürürlüğe girdi. Viranşehir için büyük önem arz eden ve adeta kangrenleşen bu sorunu çözüme kavuşturan Başkan Ekinci, buna ek olarak ilçeye 621 Hektarlık 2. Etap İmar Alanı kazandırmayı başardı. Tarım Bakanlığınca kamu yararına 621 Hektarlık ek imar planına dâhil edilmesi yönünde karar alındı. Viranşehir’de büyük sevinçle karşılanan 2. Etap İmar Planı ile ilgili çalışmalar başlatıldı.


BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR İÇİN HAYIRLI OLSUN
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’e kazandırdıkları 621 hektarlık 2. Etap imar alanının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, “Viranşehir’in güçlü bir imar planına kavuşması için üzerinde titizlikle durduğumuz çalışmaları başarıyla sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Viranşehir’e 2. Etap İmar Alanı kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduğunu vurgulayan Başkan Ekinci, “Viranşehir’in gelişip büyümesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda yaptığımız uzun uğraşlar sonucunda Viranşehir için 2. Etap İmar Alanı onaylandı. İlçemiz için büyük önem taşıyan 2. Etap İmar Planının Viranşehir’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye ifade etti.  
Ekinci, Viranşehir’i geleceğe güven içerisinde hazırlamak adına imar alanındaki çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Arpak Medya Haberler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.