VALİ ŞILDAK'TAN ŞANLIURFASPOR'A TAM DESTEK!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Astor Enerji Şanlıurfaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, Giresunspor maçı öncesi tam destek verdiğini söyledi.

Editör: Arpak Medya
27 Ekim 2023 - 22:31

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Astor Enerji Şanlıurfaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, Giresunspor maçı öncesi tam destek verdiğini söyledi.

Yarın oynanacak Giresunspor maçı öncesi 11 Nisan Stadında antrenman yapan Şanlıurfaspor’u ziyaret eden Vali Şıldak maç öncesi futbolculara moral verdi.

Bir süre antrenman programını da izleyen Vali Şıldak, Şanlıurfaspor’lu futbolculara tatlı ikramında bulunarak, Giresunspor maçında bol gol beklediğini söyledi.

Şanlıurfaspor’un yanında olduğunun altını çizen Vali Şıldak, “İnanın Şanlıurfa’da gittiğim her yerde bana Şanlıurfaspor’u destekliyor musunuz ve seviyor musunuz diye soruyorlar. Şanlıurfaspor’u desteklememek, sevmemek mümkün mü? Göreve başladığımız günden beri Şanlıurfaspor’a desteğimizi ortaya koyuyoruz.” dedi.

Takıma destek olmanın şehrin ortak paydasında buluşmak olduğunu belirten Vali Şıldak, “Biz futbolu futbolculara, futbol adamlarına bırakıyoruz, ama desteğimizi asla eksik etmiyoruz. Yarın oynanacak Giresunspor maçında sizden yüksek performans ve bol gol bekliyoruz. Şanlıurfaspor taraftarlarının gönülden isteği de budur. Uzun süreden sonra artık bir galibiyeti Şanlıurfaspor hak etti. Sizleri seviyoruz ve destekliyoruz, her daim yanınızdayız.” diye konuştu.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.