VALİ ŞILDAK "İŞTE ŞANLIURFA, İŞTE TÜRKİYE, İŞTE CUMHURİYET"

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında kabul töreni düzenlendi.

Editör: Arpak Medya
30 Ekim 2023 - 20:27

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında kabul töreni düzenlendi.

Kabulün yapıldığı salona girişte Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak davetlileri tek tek karşılayarak, bayramlarını kutladı.

Programda bir konuşma yapan Vali Şıldak, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı kutlu olsun, Türkiye yüzyılı kutlu olsun. Bugün hakikaten bir milat noktasında bulunuyoruz, tarihimizin bir dönüm noktasındayız. Cumhuriyetimiz 100 yaşında, bununla ne kadar gurur duysak, heyecan duysak ve övünsek azdır.” dedi.

Vali Şıldak, “Bugün bu davetimizi yaparken aslında toplumumuzun her kesiminden insanlarımızı kucaklamak, devletimizle milletimizin buluşmasını burada sağlamak adına böylesine geniş bir çağrıda bulunduk. Milli birliktelik ve beraberliğimizin tecellisi için bu anlamlı akşamda birlikte olduğumuz bütün misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Aslında Şanlıurfa olarak birliğimizi, beraberliğimizi ve her kesimden insanımızın buluştuğu bu salonda cumhuriyetin birlikte yaşama kültürü, hoşgörü ve anlayışını en güzel şekilde ifade etmiş oluyorsunuz. İşte Şanlıurfa, işte Türkiye, işte Cumhuriyet budur. Toplumumuzun bütün katmanlarını temsil eden insanlarımızın varlığı bizim gücümüzdür, birliğimizin, beraberliğimizin sembolüdür.” İfadelerini kullandı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında geleceğe daha umutla baktıklarını ifade eden Vali Şıldak, “Bu birlik ve beraberlikle inşallah çok daha güçlü olarak ülkemizin yarınlarına umutla bakıyoruz. İlimizdeki huzur ikliminin, güvenliğin, bu hoşgörü ikliminin daha da gelişmesi ve kuvvetlenmesi için el birliği ile çalışacağız. Biz bir bütünüz ve hep birlikte daha güçlüyüz diyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Hasan Şıldak’ın davetlilerin masalarını tek tek ziyaret ederek sohbet etmesinin ardından program, Cumhuriyetin 100’üncü yılı münasebetiyle pasta kesimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sonra erdi.

Özel bir otelde düzenlenen kabul töreni Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’ın ev sahipliğinde, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Asuman Cevahir Yazmacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, il protokolü, kamu kurumlarının çalışanları, şehit aileleri, gaziler ve yakınları, sivil toplum örgütü temsilcileri, basın kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.