URSIAD Başkanı Bahçivan, TÜSİAD' Başkanı Orhan Turan'la bir araya geldi!

URSIAD Başkanı Bahçivan, TÜSİAD’ Başkanı Orhan Turan’la bir araya geldi URSIAD Yönetim Kurulu, Mehmet Yaşar Bahçivan Başkanlığında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Turan’a ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulundu.

URSIAD Başkanı Bahçivan, TÜSİAD' Başkanı Orhan Turan'la bir araya geldi!
Editör: Arpak Medya
25 Ağustos 2023 - 22:16

URSIAD Başkanı Bahçivan, TÜSİAD’ Başkanı Orhan Turan’la bir araya geldi

URSIAD Yönetim Kurulu, Mehmet Yaşar Bahçivan Başkanlığında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Turan’a ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulundu.

TUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ile gerçekleştirilen görüşmede, URSIAD'ın geleceğe yönelik hazırladığı projeler ve TÜSİAD’ın bu projelere sunabileceği katkılar hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyarette URSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Fincan, Müslüm Kayacan, Genel Sekreter Şahin Kırmızı eşlik etti.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan URSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan; “Bugün TÜSİAD Başkanı Orhan Turan Bey'i ziyaret ettik. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz verimli görüşme, URSIAD'ın geleceğini daha da parlak kılacak önemli fikirlerle doluydu. Samimi ve misafirperver tavırlarıyla bizi ağırlayan Orhan Turan Bey'e içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şanlı Şehrimizin iş dünyasını güçlendirmek için hayata geçireceğimiz projelerde iş birliğimizin artarak devam etmesi heyecan verici. Hep birlikte el ele, inovasyonla dolu, takım ruhuyla çalışacağımız bu yeni dönem için heyecan duyuyoruz. İlerlemek, büyümek ve Şanlıurfa'nın iş dünyasını güçlendirmek için durmuyoruz!” açıklamasında bulundu.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.