URFA SİYASETİ GÖRKEMLİ AÇILIŞTA BULUŞTU!

Editör: Arpak Medya
15 Ekim 2023 - 21:58
Şanlıurfa'nın sevilen simalarından İç Mimar ve İş Adamı Osman Fındık'ın Karaköprü 35 yolu üzerinde hizmete sunduğu Osman Bey Döner Restaurant'ın açılışına ilgi çok büyük oldu. 

Aralarında Şanlıurfa BŞ Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Milletvekili M. Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti MKYK Üyesi M. Ali Kurt, Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, BŞ Başkan Vekili Faruk Bayuk, bir önceki Ak Parti il başkan yardımcısı Cuma Ağaç, 24. Dönem milletvekili Abdülkerim Gök, Mustafa Yavuz ve iş, spor, sanat dünyasından birçok ismin de yer aldığı açılış samimi ve renkli görüntülere sahne oldu. 

BEYAZGÜL: OSMAN BEY'İN ÜNÜ URFA'YI AŞTI! 

Açılış kurdelasını kesen BŞ Belediye Başkanı Beyazgül: Birgün Osman Fındık adını duyduk. O gün bu gündür bu ad Urfa sınırlarını aştı. Kendisinden çok daha büyük başarılar bekliyoruz dedi. 

CEVHERİ: OSMAN FINDIK BENİM YEĞENİM! 

Ak Parti milletvekili Cevheri ise Osman Fındık'ta benim yeğenim ve yeğenim ile gurur duyuyorum derken aynı zamanda BŞ Bld Başkanı Beyazgül'ün dayısı olmaktan da şeref duyarım dedi. 

BAYDİLLİ:KARAKÖPRÜ GÜZELLEŞİYOR! 

Yeni iş yeri nedeniyle Osman Fındık'ı kutlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de bu tesisle beraber Karaköprü'nün hızla gelişmeye ve güzelleşmeye devam ettiğini söyledi. 

Açılışta ayrıca M. Ali Kurt, Faruk Bayuk, Mustafa Yavuz da birer kısa konuşma ile Osman Fındık'ı kutladılar. 

Konukların TEVE63 Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Ekrem Arpak ile kurdukları samimi ve espiri dolu diyaloglar açılışa renk kattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.