Umut Nayir şov yaptı Sivas dağıldı!

Ligde kalma savaşı veren Ümraniyespor, Umut Nayir'in kariyerinde yaptığı ilk hat-trick sayesinde Sivasspor'u 4-1 mağlup etti.

Umut Nayir şov yaptı Sivas dağıldı!
Editör: Arpak Medya
07 Mayıs 2023 - 16:54

Ligde kalma savaşı veren Ümraniyespor, Umut Nayir'in kariyerinde yaptığı ilk hat-trick sayesinde Sivasspor'u 4-1 mağlup etti.

Umut Nayir şov yaptı: Ümraniyespor, Sivasspor’u farkla geçti: 4-1

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanan mücadelede Ümraniyespor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 4-1 kazanarak 6 maçlık hasrete son verdi.

Ligde kalma savaşı veren İstanbul ekibi, sahaya oldukça ofansif bir kadroyla çıkıp bunu meyvesini 24 dakikada attığı 2 golle aldı. Umut Nayir 7 ve penaltıda 24. dakikada fileleri havalandırdı. Sivasspor 35. dakikada Gradel ile cevap verdi: 2-1. İlk yarının duraklama dakikalarında Glumac’a tokat atan Yatabare, VAR uyarısıyla kırmızı kart gördü.

76’da Umut Nayir kariyerinde bir ilki başarıp ilk hat-trick’ine imza attı. 29 yaşındaki forvet bu sezon 15. kez gol sevinci yaşadı. Maça noktayı koyan isim 90+1’de eski Sivassporlu Kayode oldu. Umut’un pasında hata yapmayan Kayode ceza sahasından fileleri havalandırdı: 4-1.

Bu sonucun ardından 31 maç yapan Ümraniyespor 26 puanla son sırada haftayı tamamladı. 32 maç yapan Sivasspor ise 37 puanla 11. sırada yer aldı.

Ligin 34. haftasında Sivasspor, 16 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Kasımpaşa’yı konuk edecek. Ümraniyespor ise 17 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de Başakşehir’e konuk olacak.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.