TÜRKİYE YARIN BABASININ OĞLUN'U İZLEYECEK!

Arpak Medya Haberler genel yayın yönetmeni, köşe yazarı ve ses sanatçısı Ekrem Arpak'ın kaleme aldığı M.K.G Babasının Oğlu kitabına adını veren AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar yarın ekranda olacak.

Editör: Arpak Medya
04 Mart 2022 - 11:43 - Güncelleme: 04 Mart 2022 - 12:00
Sadec Şanlıurfa değil, Doğu ve Güneydoğu'dan İstanbul'a uzanan geniş hayran kitlesi, aristokrat, entelektüel ve vizyonel siyaset anlayışı, halk arasında dedelerinden gelen kadim soyisminin güvene, vicdana, merhamete ve temiz siyasete dayalı güven dolu karşılığı ile adeta ikon olan Gülpınar yarın sabah 08:15'te Kanal7'nin sevilen programlarından Merhaba Hayat'a, saat 14:00'de ise Beyaz TV'de yayımlanan Yaşa Dair'in konuğu olacak.


TÜRKİYE ONU MERAK EDİYOR!

Ekrem Arpak'ın kaleme aldığı M.K.G Babasının Oğlu kitabının yok satması ve Türkiye genelinde büyük ses getirmesinden sonra milyonların daha da merak ettiği Gülpınar her iki programda da kendisine dair merak edilenlere cevap verecek.


Yaşama Dair'in başarılı sunucusu Semra Güzel ve Merhaba Hayat'ın usta sunucusu Meral Karadağ'ın sorularını yanıtlayacak olan Gülpınar, kendisini merak eden milyonlara seslenecek.

Z KUŞAĞI NEDEN ONU ROL MODEL EDİNİYOR!


Her iki programda da Türkiye kamuoyunun kendisine dair merak ettiği sorulara cevap verecek olan Gülpınar, özellikle z kuşağı diye tanımlanan gençliğin kendisine olan özel ilgisinin nedenini anlatacak.

GENÇLERE NE TAVSİYE EDECEK!


Milyonlarca insanın sevdiği Gülpınar yarın aynı zamanda gençlere önemli tavsiyelerde bulunacak.

BAŞARISININ SIRRI NE?

Gülpınar soyadının tarihin derinliklerinden gelen zenginliği ve kendisinin yakaladığı başarının sırrı ne sorularına da yanıt verecek olan M.Kasım Gülpınar, yarın seyirciyi ekrana kilitleyecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.