Trabzonspor'dan Karagümrük'e gol yağmuru!

Trabzonspor sahasında ağırladığı Karagümrük'ü ligin ilk yarısında kaybettiği 4-1'lik skorla yendi. İç sahada üst üste 2. kez kazanan Trabzonspor rahat bir nefes aldı.

Trabzonspor'dan Karagümrük'e gol yağmuru!
Editör: Arpak Medya
22 Mayıs 2023 - 23:10

Trabzonspor sahasında ağırladığı Karagümrük'ü ligin ilk yarısında kaybettiği 4-1'lik skorla yendi. İç sahada üst üste 2. kez kazanan Trabzonspor rahat bir nefes aldı.

Trabzonspor’dan Karagümrük’e gol yağmuru!

Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup etti. Ligin ilk yarısında aynı skorla kazanan Karagümrük Trabzon’dan eli boş döndü. Bordo mavililer Bjelica ile ikinci kez kazandı.

TREZEGUET FARK YARATTI

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’le karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 4-1 kazanan bordo mavililer Nenad Bjelica ile iç sahadaki ikinci galibiyetini aldı.

Bu sezon ligde hayal kırıklığı yaratan ve yeni bir kimlik bulmaya çalışan bordo mavililerde alınan bu galibiyet camiaya nefes aldırdı.

Geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 yenildiği karşılaşmanın 11’ine göre 4 değişiklikle sahaya çıkan Trabzonspor’da maça 11’de başlayan Trezeguet attığı 2 golle fark yarattı ve maçın adamı oldu.

PERDEYİ BARTRA AÇTI

Ev sahibi Trabzonspor 8. dakikada Marc Bartra’nın golüyle öne geçti. 14. dakikada Mbaye Diagne attığı golle maça denge getirdi. 20. dakikada gelişen hızlı hücumda Batuhan Ahmet Şen kendi ağlarını buldu ve Trabzonspor yeniden öne geçti.

35’te sahneye çıkan Trezeguet ilk yarının skorunu belirledi ve Trabzonspor’u soyunma odasına 3-1’lik üstünlükle götürdü.

51’de bir kez daha sahneye çıkan Mısırlı golcü durumu 4-1 yaptı. 57’inci dakikada Abdülkadir Ömür’ün kafayla attığı gol VAR incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Kalan dakikalarda iki taraftan da skoru değiştirecek goller gelmeyince mücadele Trabzonspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Karadeniz ekibi bu sonucun ardından puanını 51 yaptı ve 6. sıraya yerleşti. Fatih Karagümrük ise 44 puanla 9. sırada kaldı. Gelecek hafta Trabzonspor Giresunspor deplasmanına çıkacak, Karagümrük ise sahasında Kayserispor’u ağırlayacak.

kaynak: sözcü.com


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.