Trabzonspor, Antalyaspor'a da acımadı: 2-0

Süper Lig 22. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Trabzonspor, iç sahadaki yenilmezlik serisine bir yenisini daha ekledi. Deplasmanda aldığı puan kayıplarıyla zirve yarışından kopma noktasına gelen Trabzonspor, taraftarı önünde yine kazandı ve umutlarını diri tuttu.

Trabzonspor, Antalyaspor'a da acımadı: 2-0
Editör: Arpak Medya
01 Şubat 2023 - 22:15

Süper Lig 22. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Trabzonspor, iç sahadaki yenilmezlik serisine bir yenisini daha ekledi. Deplasmanda aldığı puan kayıplarıyla zirve yarışından kopma noktasına gelen Trabzonspor, taraftarı önünde yine kazandı ve umutlarını diri tuttu.

Trabzonspor, Antalyaspor’a da acımadı: 2-0

Süper Lig 22. haftasında Trabzonspor sahasında Fraport TAV Antalyaspor’u ağırladı. Biri iptal edilen iki golün atıldığı maçı Trabzonspor 2-0’lık skorla kazandı ve kendi sahasındaki yenilmezlik serisini 36 maça çıkardı.

Trabzonspor, karşılaşmanın 5. dakikasında Trezeguet’nin golüyle 1-0 öne geçti. Ancak pozisyonun öncesinde ofsayt tespit edilince gol geçersiz sayıldı. Antalyaspor karşısında etkili ataklar yaratan bordo mavili ekip, 34. dakikada yine Mısırlı futbolcu ile golü buldu. Yan hakem Bakasetas’ın pasından önce topun auta çıktığını işaret ederek yine golü iptal etti. Ancak VAR kontrolü sonrasında topun oyun alanı içinde olduğu tespit edildi ve Trezeguet’nin golü geçerli sayıldı.

İkinci yarıda iki takım da yakaladıkları fırsatları değerlendiremezken, son sözü 90+4’te Naci Ünüvar söyledi. Antalyaspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontrataktan fırsat bulan bordo mavililer, bu golle mücadeleyi 2-0 kazandı.

TRABZONSPOR’UN İÇ SAHADA MÜTHİŞ SERİSİ

Trabzonspor, bu sonuçla puanını 38 yaparken, kendi evindeki yenilmezlik serisini 36 maça çıkardı. Trabzonspor, 36 lig maçında 24 galibiyet ve 12 beraberlik aldı. Öte yandan, ligde kendi sahasında oynadığı son 5 maçı gol yemeden kazanan bordo mavililer, 2016’dan beri ilk kez bu seriyi yakalamış oldu.

Ligde 6 haftalık galibiyet hasreti sonrasında Ümraniyespor’u yenerek hayat bulan Antalyaspor ise, teknik direktör Nuri Şahin’in cezalı olduğu için saha kenarında olmadığı maçı kaybetti ve 21 puanda kaldı.

ABDULLAH AVCI’DAN DEĞİŞİKLİKLER

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta 2-1 yenildiği Atakaş Hatayspor maçı 11’ine göre 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Bruno Peres’in yerine Larsen’e, yedek kulübesine çektiği Hugo’nun yerine Denswil’e, Yusuf Yazıcı’nın yerine sakatlığı düzelen Abdülkadir Ömür’e, Enis Bardhi’nin yerine Trezeguet’e 11’de görev verdi.

Bordo-mavili takımda, Edin Visca, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik ve Bruno Peres’in sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamadı. Genç oyunular Taha Altıkardeş ve Kerem Şen’de kadroya alınmadı. Sakatlığı düzelen Gbamin ise maç kadrosuna dahil edildi.

TREZEGUET 2 HAFTA SONRA…

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, son haftalarda yedek soyundurduğu Mısırlı oyuncu Trezeguet’i 2 hafta aradan sonra ilk 11’de sahaya sürdü. İstanbulspor ve Atakaş Hatayspor maçlarında yedek kulübesinde yer alan futbolcu, bu kez teknik direktör Abdullah Avcı tarafından tercih edildi. Fraport TAV Antalyaspor’da ise forvette Adriano cezası, Haji Wright ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. (AA-sozcu.com.tr)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.