TFF'DEN PLAY OFF AÇIKLAMASI!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig gündemini son günlerde meşgul eden play-off konusu için açıklamada bulundu.

TFF'DEN PLAY OFF AÇIKLAMASI!
Editör: Arpak Medya
08 Mart 2023 - 22:09

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig gündemini son günlerde meşgul eden play-off konusu için açıklamada bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Süper Lig için play-off açıklaması

Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle Hatayspor ve Gaziantep FK, Süper Lig’den çekilmişti. Diğer takımlar kalan fikstürlerinde iki takımın maçlarından 3’er puan alarak ayrılıyor. Bu konu Süper Lig gündemini bir süre meşgul ettikten sonra play-off tartışması başladı.

Türk futbolunda son dönemde play-off tartışması yaşanıyor. Kulüpler Birliği’nde gündeme gelen play-off’u birçok kulüp desteklerken karşı çıkan kulüpler de olunca kesin karar alınmamıştı. Son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Süper Lig’de sezon sonu ilk 4 sırada yer alacak takımların play-off oynaması gerektiğini belirtti.

“GÜNDEMİMİZDE YOK”

Play-off gündemine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den cevap geldi. Radyospor’a konuşan TFF Başkanı Büyükekşi, “Play-off’un olması mümkün değil. Böyle bir şey gündemimizde yok” dedi.

“MAÇ OYNANIYOR, SEN 70. DAKİKADA…”

Mehmet Büyükekşi ayrıca “Sezon devam ederken kural değiştirilir mi? Maç oynanıyor, sen 70. dakikada ‘dur, ben kuralı değiştirmek istiyorum’ diyorsun. Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek. Gündemimizde play-off ya da benzeri bir konu yok” açıklamasını yaptı.

Mehmet Büyükekşi, “Gelecek sezon yabancı kuralı değişecek mi?” sorusuna ise “Daha netleşen bir şey yok” şeklinde yanıt verdi.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.