Siverek kırsalında tamamlanan gün geçtikçe yol ağı artıyor!

Siverek kırsalında tamamlanan gün geçtikçe yol ağı artıyor Siverek Belediyesi yol ağının genişletilmesi ve vatandaşların daha rahat bir ulaşıma kavuşmaları amacıyla kırsaldaki yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Siverek kırsalında tamamlanan gün geçtikçe yol ağı artıyor!
Editör: Arpak Medya
26 Haziran 2022 - 21:59

Siverek kırsalında tamamlanan gün geçtikçe yol ağı artıyor

Siverek Belediyesi yol ağının genişletilmesi ve vatandaşların daha rahat bir ulaşıma kavuşmaları amacıyla kırsaldaki yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Merkezde yapılan hizmetlerin kırsalda da yapılması için çalışmalar yürüten Siverek Belediyesi, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yol çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, bölge ayrımı yapmaksızın kırsal mahallelerde ve bağlı sokaklarda yaptığı stabilize çalışmasıyla tamamlanan yol ağını genişletiyor.

Sarıören, Demirci, Aşağı-Yukarı Alınca, Taşlı, Kayrak ve Çaylarbaşı, Taşıkara, Aşağı-Yukarı İkice ve Gözelek mahallelerinde çalışmaları tamamlayan ekipler, Dügerin ile Bakmaç’ta ise çalışmalara devam ediyor.

Kırsalda gün geçtikçe tamamlanan yol ağının genişlediğini dile getiren Kırsal Hizmetler Müdürü Abdulkadir Canalır, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Birçok kırsal mahalle ve bunlara bağlı sokaklarda ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını belirten Canalır, “Onlarca mahallemizde eşzamanlı çalışma yürütüyoruz. Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın merkezdeki hizmetlerin kırsala da götürülmesi talimatının ardından köy meydanları, kilitli parke taşı döşemesi ve beton yol uygulamalarımızı arttırdık. Çalışmaların tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.