Siverek Belediyesinin hazırladığı öğrenciler hayallerine kavuştu!

Siverek Belediyesince açılan kurs merkezlerinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, hayallerini kurdukları bölümlere yerleşti.

Siverek Belediyesinin hazırladığı öğrenciler hayallerine kavuştu!
Editör: Arpak Medya
25 Ağustos 2022 - 19:22

Siverek Belediyesince açılan kurs merkezlerinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, hayallerini kurdukları bölümlere yerleşti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Ramazan Acarlar Gençlik Evi’nde açılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kursuna katılan öğrenciler, hayalleri için çalıştı.

Tüm hizmetlerin ücretsiz olarak sunulduğu merkezde yıl boyu öğretmenlerin yakından ilgilendiği öğrenciler, emeklerinin karşılığını aldı.

Bir süre önce düzenlenen sınava katılan 32 kurs merkezi öğrencisi 4 yıllık fakültelere yerleşirken 38’i ise 2 yıllık programlara yerleşti.

Eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceklerini dile getiren Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Ramazan Acarlar Gençlik Evi YKS kurs merkezinde sınava hazırlanan öğrencilerimiz hayallerini kurdukları üniversiteye yerleşti. Şehrimizi imar ederken gençlerimizi de ihya etmeye, eğitimlerine katkı sunmaya devam ediyoruz. Gençlerimize aydınlık bir gelecek sağlamak için üniversite giriş sınavında maddi ve manevi her türlü desteği sunuyoruz.” dedi.

Kurslardaki tüm hizmetlerin ücretsiz sunulduğunu belirten Çakmak, “Sınava Sınav hazırlık sürecini zenginleştirmek zamanı nitelikli olarak kullanmak değerler eğitimi ve profesyonel rehberlik hizmetleri ile kurs merkezimizde öğrencilerimize planlı ve programlı bir eğitim ve öğretim süreci sunmaya çalışıyoruz. Ayrıca kurs merkezimize katkılarından dolayı halk eğitim merkezi müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hemşirelik bölümünü kazanan Yasemin Çelik, eğitime desteği nedeniyle Başkan Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.