Sivasspor, Trabzonspor'u deplasmanda tek golle yıktı!

Ev sahibi takımın taraftarından yoksun olduğu maçta Sivasspor, Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 yenerek Avrupa kupalarına katılma yarışında umutlarını arttırdı.

Sivasspor, Trabzonspor'u deplasmanda tek golle yıktı!
Editör: Arpak Medya
12 Nisan 2024 - 22:07

Ev sahibi takımın taraftarından yoksun olduğu maçta Sivasspor, Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 yenerek Avrupa kupalarına katılma yarışında umutlarını arttırdı.

Sivasspor, Trabzonspor'u deplasmanda tek golle yıktı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan mücadeleyi konuk takım 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırıp Avrupa kupalarına katılma yarışında iddiasını gösterdi.

Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle ceza alan Trabzonspor, taraftarından yoksun çıktığı maçta ilk yarı üstün bir oyuna rağmen skoru değiştiremedi.

Sivasspor'da Menig, 52. dakikada Manaj'ın asistinde ceza sahasından yaptığı vuruşla kaleci Uğurcan'ı avlayıp fileleri havalandırdı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 52 puanla 3. sırada haftayı tamamlarken, Sivasspor da 44 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 7. sıraya çıktı.

Trabzonspor ligde gelecek hafta Kayserispor deplasmanına çıkacak. Sivasspor da sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

AVCI 11'İ BOZMADI

Teknik direktör Abdullah Avcı, EMS Yapı Sivasspor maçında kadroda bir değişikliğe gitmedi. Deneyimli teknik adam, TÜMOSAN Konyaspor maçında kazanan takımın 11'ini bozmayarak tekrar sahaya sürdü.

Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen, Mehmet Can Aydın ile Paul Onuachu, maç kadrosunda yer almadı.

SANTRFOR YİNE PEPE

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, santrfor olarak yine Pepe'yi tercih etti.

Geçen hafta kart cezası nedeniyle TÜMOSAN Konyaspor maçında takımda yer alamayan Enis Destan, cezası bitmesine karşın yedek kulübesinde yer aldı.

Kolundaki kırık nedeniyle takımdan ayrı kalan Onuachu, bu hafta da forma giyemezken teknik direktör Abdullah Avcı, Umut Bozok'u da yedek soyundurarak bu mevkide tercih etmedi.

TRABZON TARAFTARI YOK

Trabzonspor'un ligin 30. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşma sonunda çıkan olaylar nedeniyle, aldığı ceza gereği bordo-mavili taraftarlar tribünde yer almadı.

Bordo-mavililer, 4 maçlık cezasının ilkini EMS Yapı Sivasspor maçında çekti. Konuk takım tribününün de ise az sayıda taraftar maçı izledi.

Trabzonsporlu oyuncular sahaya "Türk Polisi Hukukun Uygulama Teminatıdır" yazılı pankart ile sahaya çıktı.



KAYNAK SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.