ŞANLIURFASPOR'DAN İŞİ SIKI TUTUYORUZ MESAJI AMA!

Şanlıurfaspor'dan işi sıkı tutuyoruz mesajı geldi ama taraftar transfer bekliyor ve çok da umutlu değil.

ŞANLIURFASPOR'DAN İŞİ SIKI TUTUYORUZ MESAJI AMA!
Editör: Arpak Medya
23 Temmuz 2023 - 23:00
Cuma günü başlayan 2. Etap Bolu Kampında 3. günü geride bırakan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, bu kez forvet Muhammet Arslantaş'ı renklerine bağladı.


Şanlıurfaspor'da 2. etap kamp dönemi Bolu Termal Otel'de sürüyor. Günde çift antrenman şeklinde süren kampta transferlerine de hız veren Şanlıurfaspor, bu kez İstanbul Başakşehir FK'da forma giyen forvet Muhammet Arslantaş ile yen sezon için anlaşmaya vardı. Arslantaş'ın da dahil olduğu 3. günün antrenmanında performans yine yüksek tutulurken, teknik ekip tüm futbolcularla birebir ilgilendi. Günün antrenmanında ısınma bölümünü pas çalışması ile tamamlayan sarı yeşilli ekip, ana bölümde ise taktiksel çalışma gerçekleştirerek programını tamamladı.


BAŞKAN İZOL, BOLU KAMPINDA
2. etap kampının başlaması ile birlikte Bolu'ya giderek transfer görüşmelerine katılan ve takımı birebir yakından takip eden Kulüp Başkanı Haçım İzol, transferler için takıma katkı sunacak ve maddi anlamda kulübe uzun vadede sorun oluşturmayacak isimler ile görüşmelerine devam ettiklerini söyledi. Son olarak imzalanan Muhammet Arslantaş'ın imza törenine katılan Başkan İzol, transferin tüm Şanlıurfaspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Başkan İzol, 1. Ligde diğer takımlardaki gelişmeleri de takip ettiklerini sözlerine ekleyerek, yeni sezon için kulüp olarak tüm planlamaların yapıldığını ifade etti.

ARPAK MEDYA HABERLER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.