ŞANLIURFA'DA BİNLERCE KİŞİ SOKAĞA İNDİ!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fener Alayına katıldı.

ŞANLIURFA'DA BİNLERCE KİŞİ SOKAĞA İNDİ!
Editör: Arpak Medya
30 Ekim 2023 - 20:07

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fener Alayına katıldı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler akşam saatlerinde gerçekleştirilen Kabul Töreniyle devam etti. Kabul töreni Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’ın ev sahipliğinde; il protokolü, kamu kurumlarının çalışanları, şehit aileleri, gaziler ve yakınları, sivil toplum örgütü temsilcileri, basın kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kabul töreninin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, binlerce kişinin katıldığı “Cumhuriyetin 100´üncü Yılı Fener Alayı” yürüyüşüyle sona erdi. Büyük bir katılımla gerçekleşen yürüyüş, 18 Mart Caddesinde başlayarak Rabia Meydanında sona erdi. Şanlıurfalı gençlerin taşıdıkları dev Türk Bayrağı, Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterleri ve fenerlerle alana gelişleriyle, alanı dolduran vatandaşlar İstiklal Marşının on kıtasını hep bir ağızdan okudu.

TRT’den de canlı yayınlanan yürüyüşün ardından yayına katılan Vali Şıldak, “Şanlıurfa’da 100’üncü yıl kutlamalarını coşkulu ve yoğun katılımıyla düzenliyoruz. Vatandaşlarımız gördüğünüz gibi yoğun ilgi gösterdi. Gençlerimiz, her yaştan insanımız cumhuriyet ateşinin, 100´üncü yılında Türkiye yüzyılına merhaba dediğimiz bu özel günde bizleri gururlandıran tablolar oluşturdu. Gerek kutlama programında gerek kabul töreninde, şimdi de caddeler dolusu insanımız Cumhuriyet için yürüdüler. Birliğimiz, beraberliğimiz böylece daha da güçleniyor. Türkiye yüzyılında çok daha güçlü olacak. Etkinliklere katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Alanı dolduran vatandaşlar program bitiminde de kutlamalara coşkuyla devam etti.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.