ŞANLIURFA BU İDDİALARLA SARSILDI!

Art arda 2 büyük operasyona ev sahipliği yapan ve yüze yakın gözaltının olduğu öğrenilen Şanlıurfa'da birbirinden şok iddialar gündemi sarsmaya devam ediyor.

ŞANLIURFA BU İDDİALARLA SARSILDI!
Editör: Arpak Medya
23 Nisan 2022 - 02:37
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi şok iddialarla sarsılıyor. 22/04 akşamı ilçe jandarma ekipleri tarafından Ceylanpınar Belediye Başkanı Fevvaz Soylu'nun birinci derecede yakınları ve Ceylanpınar Belediyesine yapılan operasyonda aralarında Belediye Başkanı vekili Yusuf Geçen, belediye meclis üyesi Cuma Barutçu, Belediye başkan yardımıları İsmail Vuhrani, ve Veysi Sağlam ile başkanın amcası ile yeğenlerinin gözaltına alındığı bilgisi geldi.
Ceylanpınar henüz bunun şokunu atlatamadan bazı haber sitelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla soruştuma açıldığı haberi paylaşıldı.

Operasyonun kaçak mülteci ve 2021 yılında gündem olan gri pasaport skandalına yönelik olduğu iddia edilirken akam saatlerinde ilçeden Şanlıurfa merkez kulislerine düşen iddia ise adeta şok etkisi yarattı.

PYD TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜST DÜZEY İSMİ PARA KARŞILIĞINDA MI SINIRDAN GEÇİRİLDİ?

Kamuoyunu şok eden bu iddiaya göre gözaltına alınanlarla beraber 400 bin lira Türk Lirası, 1 Kg altın ve birçok silah ele geçirilirken asıl operasyonun bu şahısların PYD Terör Örgütünün üst düzey bir ismini 60 bin euro karşılığında sınırdan geçirdikleri, kaçan insan ticaretini uzun zamandır yaptıklarına dair oldu.

Şanlıurfa kamuoyu aynı gün içinde önce il emniyet müdürlüğünün aralarında Ak Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi, kardeşi, babası, danışmanı ve akrabalarının olduğu 60 kişiyi gözaltına alması  ve hemen akabinde Ceylanpınar2da yaşanan operasyonun sonuçlarını merak ediyor.

TMO'DA BÜYÜK VURGUN!

Kamuoyu bu iki operasyonla şoke olurken gazeteci yazar Ekrem Arpak'ın Şanlıurfa TMO'da yaşanan ucuz arpa vurgunu günün üçüncü bombası oldu.
Arpak makalesinde aslında küpeli hayvan sahibi olmayan ama evrak sahtekarlığı ile 6 firmanın milynlarca liralık vurgun yaptığını kaleme aldı.
TMO Skandalınında birkaç gün içinde büyük bir soruşturmaya tabi tutulması bekleniyor.

ARPAK MEDYA HABERLER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.