SAMSUN LİG'E ASILDI!

Ligde alt sıralarda yer alan Fatih Karagümrük ve Samsunspor arasındaki mücadelenin düğümü, son dakikalarda gelen golle çözüldü.

SAMSUN LİG'E ASILDI!
Editör: Arpak Medya
06 Ocak 2024 - 22:09

Ligde alt sıralarda yer alan Fatih Karagümrük ve Samsunspor arasındaki mücadelenin düğümü, son dakikalarda gelen golle çözüldü.

Samsunspor, Fatih Karagümrük maçında altın değerinde 3 puan aldı: 1-0

Süper Lig'in küme düşme hattındaki Fatih Karagümrük ve Samsunspor arasındaki maçta, ev sahibi ekip son dakikalarda bulduğu golle 1-0 galip geldi ve kritik bir galibiyete imza attı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçtaki sessizlik, 84. dakikada bozuldu. Ev sahibi Samsunspor, Moryke Fofa'nın ortasını kafa vuruşuyla ağlara gönderen Ercan Kara ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. 

İlk yarıda oyunun hakimi olmasına rağmen net gol fırsatı yakalamakta zorlanan Fatih Karagümrük, ikinci yarıda etkili bir oyun sergilemeyi başaramadı. İstanbul ekibi, Samsunspor'un son anlarda gelen golüne yanıt veremeyince sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrılan taraf oldu.

Ligde oynadığı son 5 maçta üçüncü galibiyetini elde eden Samsunspor, puanını 18'e yükseltti ve üst üste dördüncü maçını kaybederek 17 puanda kalan Fatih Karagümrük'ü geride bıraktı.

Karagümrük ligde bir sonraki maçını iç sahada Kayserispor ile oynayacak. Samsunspor ise, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a konuk olacak.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.