"Şanlıurfa'nın Efeleri Lideri Devirmek İstiyor"

Alparslan Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Voleybol Takımı, Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü maçı için hazırlıklarını tamamladı.

"Şanlıurfa'nın Efeleri Lideri Devirmek İstiyor"
Editör: Arpak Medya
15 Aralık 2023 - 20:32

Alparslan Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Voleybol Takımı, Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü maçı için hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu gerçekleşecek müsabakaya ilişkin açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Sportif Direktörü Mehmet İpek, takım için itici güç sağlayan tribün desteği sporcularımız için çok önemli. Kazanarak başarı ivmemize devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda zirve mücadelesi veren DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü voleybol takımı, 10. hafta maçında kendi evinde henüz mağlubiyeti bulunmayan ve maç eksiğiyle 2. sırada bulunan Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü ile karşılaşacak. Ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyeti bulunan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, rakibine karşı avantaj sağlamayı hedefliyor.

DEPSAŞ Enerji sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü voleybol takımı, ligin 10. haftasında kendi evinde sahaya çıkıyor. B grubunda oynadığı 6 maçı 4 galibiyetle kapatan DEPSAŞ Enerji, ligde başarılı bir grafik çiziyor. Hafta sonu Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü ile karşılaşacak olan takım, sahadan galibiyetle ayrılarak başarı grafiğini sürdürmek istiyor.

Geçen haftayı bay geçen ve bir önceki hafta Gümüşsu Gümüşhane Spor Kulübü’nü 3-2 yenerek 10 puana ulaşan kulüp, ligde 5. sırada yer alıyor. Zirve yarışının iddialı ekibi olarak göze çarpan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, hafta içi gerçekleştirdiği fitness çalışmalarının yanında teknik ve taktik antrenmanlarla maç hazırlıklarını tamamladı.

“Tribün desteği sporcularımız için çok önemli

Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü maçına ilişkin açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Sportif Direktörü Mehmet İpek, rakip takımın ligde yenilgisiz olduğunu belirterek, “Kendi evimizde oynayacağımız Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Kulübü maçı kolay geçmeyecek. Şanlıurfalı sporseverlerin takımımızı desteklemek adına tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Takım için itici güç sağlayan tribün desteği sporcularımız için çok önemli. Kazanarak başarı ivmemize devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

16 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka, saat 14:00’te başlayacak.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.