PİRLO SİFTAH YAPTI!

Pirlo’nun Karagümrük’ü ilk galibiyetini Ankaragücü karşısında aldı: 4-1 Karagümrük bu sezonki 3. lig maçında galibiyetle tanıştı. İlk iki haftayı 4'er gol yiyerek geçiren Karagümrük, Pirlo yönetiminde ilk galibiyetini elde etti.

PİRLO SİFTAH YAPTI!
Editör: Arpak Medya
27 Ağustos 2022 - 22:10

Pirlo’nun Karagümrük’ü ilk galibiyetini Ankaragücü karşısında aldı: 4-1

Karagümrük bu sezonki 3. lig maçında galibiyetle tanıştı. İlk iki haftayı 4'er gol yiyerek geçiren Karagümrük, Pirlo yönetiminde ilk galibiyetini elde etti.

Pirlo’nun Karagümrük’ü ilk galibiyetini Ankaragücü karşısında aldı: 4-1

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Karagümrük ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 4-1 kazanarak sezonun ilk galibiyetini aldı.

Bu sezon oynadığı iki lig maçında 8 gol yiyen Karagümrük, Ankaragücü karşısında maça hızlı başladı. Duran topta Caner Erkin’in ortasında oluşan karambolde Salih Dursun skoru 1-0 yaptı. Bu golden 7 dakika sonra yine Caner’in kullandığı serbest vuruşta ön direkte Borini surumu 2-0 yaptı. 48. dakikada Borini bir kez daha sahneye çıktı: 3-0.

Ankaragücü’nün maçtaki tek golünü ise Karagümrük stoperi Baniya kendi kalesine attı. Sağ kanattan yapılan ortaya altı pas üzerinde ters vuruş yapan Baniya skoru 3-1’e getirdi. Dakika 82’de Sinan’ın ceza sahasında eline çarpan topta Karagümrük penaltı kazandı. Topun başına geçen Diagne skoru 4-1 yaptı.

Bu sonuçla Karagümrük, Andrea Pirlo yönetiminde ilk galibiyetini almış oldu.

Bu sonucun ardından Karagümrük 3 puana yükselirken, Ankaragücü 1 puanda kaldı.

Gelecek hafta Karagümrük deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Ankaragücü ise Beşiktaş sahasında konuk edecek.

KAYNAK. SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.