NEFES KESTİLER!

Kasımpaşa, Gaziantep FK karşısında 4-2'lik galibiyetle kötü seriyi sonlandırdı Kasımpaşa ve Gaziantep FK, İstanbul'da kozlarını paylaştı. Toplam 6 golün atıldığı, bir kırmızı kartın çıktığı, bir penaltının kaçtığı ve sayısız gol pozisyonunun yaşandığı maçı izleyenler, adeta futbola doydu.

NEFES KESTİLER!
Editör: Arpak Medya
03 Aralık 2023 - 19:56

Kasımpaşa, Gaziantep FK karşısında 4-2'lik galibiyetle kötü seriyi sonlandırdı

Kasımpaşa ve Gaziantep FK, İstanbul'da kozlarını paylaştı. Toplam 6 golün atıldığı, bir kırmızı kartın çıktığı, bir penaltının kaçtığı ve sayısız gol pozisyonunun yaşandığı maçı izleyenler, adeta futbola doydu.

Kasımpaşa, Gaziantep FK karşısında 4-2'lik galibiyetle kötü seriyi sonlandırdı

Süper Lig 14. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK'yı konuk eden Kasımpaşa, ilk yarıda 3 farklı üstünlüğü elde ettiği maçın ikinci yarısında zor anlar yaşasa da, 4-2 galip gelerek mağlubiyet serisini sona erdirmeyi başardı.

Mücadelenin 3. dakikasında gol perdesini açan Aytaç Kara, Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirirken, bu sezonki skorer oyunu sürdürdü. Kasımpaşa'nın önemli oyuncularından Ben Ouanes, 16 ve 31. dakikalarda attığı gollerle Kasımpaşa'yı 3-0'lık üstünlüğe taşıdı.

İlk yarının uzatma dakikaların penaltı kazanan Gaziantep FK, Alexandru Maxim'in topu direğe nişanlamasıyla farkı azaltma şansını yitirdi.

Ancak ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan konuk ekip Gaziantep, 3 dakida 2 gol atarak maça ortak olmayı başardı. Maçın 51. dakikasında Mustafa Eskihellaç ve 53. dakikada Lazar Markovic'in golleriyle durum 3-2'ye geldi.

Beraberlik için bastıran Gaziantep FK birçok fırsatı harcarken, 82. dakikada kontratak şansı yakalayan Kasımpaşa, Mamadou Fall ile skoru 4-2 yaptı ve rahat bir nefes aldı.

İki takımın da direkten dönen toplarının olduğu ve atılan 6 gole rağmen sayısız gol pozisyonunun da harcandığı maçta, Kasımpaşa 4-2 galip gelerek 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Öte yandan, Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Kennet Omeruo 90+4'de gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Kasımpaşa bu sonuçla 21 puana ulaştı. Gaziantep FK ise, 15 puanda kaldı.

2023/2024 Sezonu - Trendyol Süper Lig - 14. Hafta

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.