NEFES KESEN MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI!

Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasında İstanbul'da oynanan karşılaşma müthiş bir heyecana sahne oldu. Rakibi karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atan ve uzatmada attığı golle puanı kurtaran Konyaspor'da Mame Diouf, sergilediği performansla yıldızlaştı.

NEFES KESEN MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI!
Editör: Arpak Medya
08 Ocak 2023 - 16:27

Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasında İstanbul'da oynanan karşılaşma müthiş bir heyecana sahne oldu. Rakibi karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atan ve uzatmada attığı golle puanı kurtaran Konyaspor'da Mame Diouf, sergilediği performansla yıldızlaştı.

Fatih Karagümrük Konyaspor maçında gol düellosu

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, sahasında Arabam.com Konyaspor’u konuk etti. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Fatih Karagümrük-Konyaspor maçı 3-3 berabere tamamlandı.

Fatih Karagümrük’ün gollerini Magomed Ozdoev, Mbaye Diagne ve Kerim Frei kaydederken, Konyaspor’un golleri Mame Diouf’tan geldi. Hat-trick yapan Mame Diouf, karşılaşmaya damga vurdu.

Bu beraberlikle Fatih Karagümrük puanını 20’ye, Konyaspor ise 27’ye yükseltti.

İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Fatih Karagümrük, ikinci yarıda Konyaspor’un geri dönüşüne engel olamadı. 2-2 devam eden maçın 88. dakikasında bir kez daha öne geçen Fatih Karagümrük, uzatmada yediği golle Konyaspor karşısında bir puana razı oldu.

GOL PERDESİ 7. DAKİKADA AÇILDI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fatih Karagümrük, 7. dakikada öne geçti. Diagne’nin pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Ozdoev’in sağ ayağıyla yaptığı vuruşta Konyaspor savunmasına da çarpan top ağlarla buluştu.

Maçın 33’üncü dakikasında fark ikiye çıktı. Sağ kanattan gelişen Fatih Karagümrük atağında Colley ortasını yaptı. Ceza sahası içinde Diagne’nin yaptığı kafa vuruşunda top ağlara gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı Fatih Karagümrük’ün 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

KONYASPOR DIOUF İLE GERİ DÖNDÜ

İkinci yarıda gol için baskısını arttıran Konyaspor, 65. dakikada farkı bire indirdi. Sağ kanattan gelişen atakta Muric ortasını yaptı. Ceza sahası içinde iyi yükselen Diouf’un kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.

Konyaspor, 72. dakikada Diouf ile beraberliği yakaladı. Sol kanattan kazanılan kornerde Guilherme ortasını yaptı. Ön direkte Diouf’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak uzak direğin dibinden ağlara gitti.

OYUNA GİRDİKTEN İKİ DAKİKA SONRA GOLÜNÜ ATTI

Fatih Karagümrük, 88. dakikada bir kez daha öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Ozdoev, yerden içeri çevirdi. Konyaspor savunmasından seken top Kerim Frei’nin önünde kaldı. Bu oyuncunun bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla gitti. Oyuna 86. dakikada dahil olan Kerim Frei, iki dakika sonra ağları havalandırarak takımının üçüncü golünü kaydetti.

Konyaspor, 90+5. dakikada bir kez daha eşitliği yakaladı. Sol kanattan gelişen atakta Guilherme ortasını yaptı. Arka direkte Diouf, kafayla topu ağlara gönderdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fatih Karagümrük sahasında Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.