Milletvekili Aydınlık, Tarım Fuarını Ziyaret Etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcıları C. Cahit Coşkun ve Ahmet Budak ile birlikte, 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

Milletvekili Aydınlık, Tarım Fuarını Ziyaret Etti!
Editör: Arpak Medya
18 Şubat 2022 - 14:34
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık,  Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcıları C. Cahit Coşkun ve Ahmet Budak ile birlikte, 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, fuar merkezinde kurulan stantları tek tek gezerek, Esnaf ve iş insanları ile bir araya geldi. Tarımsal araçlar ve teknolojileri, sera teknolojileri, bitki besleme, gübreler, zirai ilaçlar, tarım, fide, fidan, bahçecilik, traktörler, biçerdöverler, tarım alet ve makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, süt ve süt endüstrisi gibi sektörlerin katılım sağladığı 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarında stat açan firmalara işlerinde başarılar dileyen Milletvekili Aydınlık, Fuar organizasyonlarının İlimizde yeterince tanıtılmadığına dikkat çekerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin fuar tanıtımlarına çok daha fazla önem vermesini istedi. Milletvekili Aydınlık'a sorunlarını anlatan Firma yetkilileri son yıllarda ve son aylarda Ülkemizde tüm ürünlere yapılan zamlar nedeniyle, büyük ekonomik sıkıntı yaşadıklarını söylediler.

ARPAK MEDYA HABERLER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.