Merih Demiral için İnter de devrede!

Atalanta'dan ayrılması beklenen Merih Demiral, kendisiyle ilgilenen takımlar arasında olan Inter'e transfer olmayı sıcak bakıyor.

Merih Demiral için İnter de devrede!
Editör: Arpak Medya
02 Temmuz 2023 - 23:55

Atalanta'dan ayrılması beklenen Merih Demiral, kendisiyle ilgilenen takımlar arasında olan Inter'e transfer olmayı sıcak bakıyor.

Merih Demiral için İnter de devrede! Transfer için hazır…

Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti İnter milli futbolcumuz Merih Demiral’ı radarına aldı. Serie A’nın güçlü ekibi yeni sezonda savunmasında oluşan boşluk nedeniyle kadroyu güçlendirmek için Merih Demiral’i kıskacına aldı.

ATALANTA TEKLİFE HAZIR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; teknik direktör Gian Piero Gasperini’nin gönderilmesi yönünde rapor sunduğu ve bu yaz Atalanta’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Merih Demiral de, Inter’e transfer olmak istiyor. Hakan Çalhanoğlu’nun da desteği ile İnter’e imza atmaya sıcak bakan 25 yaşındaki savunmacı için Atalanta’nın da gelen teklifi kabul etmeye hazır olduğu belirtiliyor.

Atalanta’nın geçtiğimiz günlerde Kolasinac ile anlaşma sağlamış bunun yanı sıra Becao ve Bakker gibi isimleri de gündemine almıştı. Savunma rotasyonunda düşünülmeyen Merih Demiral’ın önümüzdeki günlerde transfer sürecinin hızlanacağı ve temasların sürdüğü aktarıldı.

KARİYERİNE YİNE İTALYA’DA DEVAM EDECEK

25 yaşındaki Milli futbolcu İtalya Serie A’da daha önce Juventus ve Sassoulo’da da forma giymişti.

Atalanta, 2021 yılında kiraladığı Merih Demiral’ın bonservisini sezon başında 21 milyon Euro karşılığında satın almıştı.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.